Apple Store geeft kopie van interne server mee aan klant

Door: wouter-hoeffnagel | 02 september 2011 18:02

Nieuws

Een Apple Store in Stamford, Connecticut, heeft een pijnlijke fout gemaakt. Een klant liet zijn Mac repareren bij de Amerikaanse winkel. Na de reparatie gaf de winkel de klant een harde schijf mee met een kopie van haar eigen interne file server.

Dit heeft de Apple-klant tegen Cult of Mac gezegd. De klant kreeg de harde schijf mee aangezien de harde schijf in zijn eigen machine was vervangen. De harde schijf in zijn machine was hierdoor leeg, dus de man gaat er vanuit dat de harde schijf een backup van zijn eigen machine had moeten bevatten. De backup bleek echter van de file server van de Apple Store te zijn en bevat volgens de klant geheime documenten.

De klant heeft een aantal screenshots gestuurd naar Cult of Mac waarop de inhoud van de harde schijf te zien is. Op de harde schijf staan onder andere trainingvideo's, de layout van de winkel en een interne memo over een software upgrade.

Een document over de layout van de Apple Store

De klant heeft de harde schijf te koop aangeboden aan Cult of Mac. De website geeft echter aan niet te willen betalen voor nieuws en zegt het aanbod daarom te hebben afgeslagen. De website zegt de klant te hebben geadviseerd de harde schijf terug te geven aan Apple. De klant lijkt het contact met Cult of Mac sindsdien echter te hebben verbroken.

0 Reactie(s) op: Apple Store geeft kopie van interne server mee aan klant

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.