Apple test diepgaande LinkedIn integratie in iOS 7

Door: matthijs-van-den-broek | 19 juni 2013 12:18

Nieuws

Apple test in iOS 7 diepgaande integratie van zakelijk social media netwerk LinkedIn. Dat blijkt uit code in de developersversie van iOS 7.

Eerder lekte al uit, dat Apple van plan was om sociale media diensten als Vimeo en Flickr dieper te integreren in het vernieuwde iOS 7, nu blijkt dat er concrete aanwijzingen zijn voor diepgaande integratie van LinkedIn.

De code in de ontwikkelaarsversie van iOS 7 duidt op een zogeheten single-sign-on syteem, die lijkt hoe iOS op dit moment Facbook en Twitter integreert, maar dan dus voor LinkedIn-accounts.

De code geeft ook aanwijzingen richting de mogelijkheid die gebruikers krijgen om gemakkelijk content als web links te delen naar LinkedIn via een shareknop of via iOS applicaties.

De developer die de code opstuurde naar 9to5MAC laat weten dat er bepaalde stukken code ontbreken, die essentieel zijn om de functionaliteit van LinkedIn actief te laten zijn. Dit zou de reden kunnen zijn voor het niet aanwezig zijn van de LinkedIn integratie in de consumentenversie van iOS 7.

Uiteraard blijft het de vraag of Apple doorgaat met het doorontwikkelen van de LinkedIn integratie; het kan zijn dat na intern testen de integratie van tafel gaat. Apple deed dit eerder, destijds voor Facebook met iOS 4.

BRON: 9to5MAC.

0 Reactie(s) op: Apple test diepgaande LinkedIn integratie in iOS 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.