Apple verkoopt tweedehandsjes op eBay

Door: rene-schoemaker | 21 november 2012 09:47

Nieuws

Apple gaat zijn spullen op eBay verkopen. De Apple Store op eBay verkoopt gebruikte goederen. Al eerder verkocht Apple dat soort producten via de eigen website.

De door Apple beheerde winkel op eBay verscheen enkele weken geleden plotseling en zonder aankondiging en blijkt nu een testwinkel, schrijft 9to5Mac.com. De prijzen zijn identiek aan de gebruikte goederen in de 'echte' Apple Store en de kritieken van klanten op eBay zijn positief.

'Refurbished Outlet'

De winkel op eBay heet simpelweg 'Refurbished Outlet' en adverteert met Apple Certified Refurbished Products. Kopers krijgen een jaar garantie, nieuwe batterijen in de iPad, het originele besturingssysteem, handleidingen en kabels en het beeldscherm wordt getest op inbranden. Er worden op dit moment vooral iPads 3's aangeboden.

Niemand bij eBay wil commentaar geven op de store van Apple, schrijft 9to5Mac, dat benieuwd is naar verdere plannen van eBay om dergelijke outlets aan te bieden en ook is de site wel benieuwd naar de plannen van Apple ermee. De fabrikant hult zich, als altijd, in stilzwijgen.

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: Apple verkoopt tweedehandsjes op eBay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.