Apple verlaagt de prijs van Thunderbolt-kabels

Door: wouter-hoeffnagel | 10 januari 2013 13:11

Nieuws

Thunderbolt is een technologie waarmee je razendsnel bestanden van je Mac kan overzetten op bijvoorbeeld een externe harde schijf. Thunderbolt-kabels zijn met maar liefst 50 euro per stuk niet bepaald goedkoop. Apple verlaagt nu echter de prijs van de kabels, waardoor je voortaan iets goedkoper uit bent. Ook introduceert het bedrijf een kortere Thunderbolt-kabel.

De Thunderbolt-kabel van 2 meter gaat in de Amerikaanse Apple Store voor 39 dollar over de toonbank. Voorheen betaalde Amerikanen nog 49 dollar voor de kabel. De prijsverlaging is helaas nog niet in de Nederlandse Apple Store doorgevoerd en betaal je dus nog 50 euro voor de Thunderbolt-kabel. Naar verwachting voert Apple de prijsverlaging binnenkort ook in Nederland door. Het is echter niet duidelijk wanneer Apple dit precies gaat doen.

Kortere Thunderbolt-kabel

Heb jij geen kabel van 2 meter nodig en kan je ook met een kleinere kabel uit de voeten? Dan kan je nu nog meer geld besparen. Apple lanceert namelijk een tweede Thunderbolt-kabel van slechts 50 centimeter lang. De kabel is voor 29 dollar beschikbaar en bespaart je dus nog eens 10 euro ten opzichte van de langere kabel.

Via 9to5Mac

0 Reactie(s) op: Apple verlaagt de prijs van Thunderbolt-kabels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.