Apple verrast Japanners met Lucky Bags

Door: wouter-hoeffnagel | 26 december 2011 12:24

Nieuws

Apple verkoopt dit jaar in Japan opnieuw Lucky Bags. Lucky Bags zijn tassen gevuld met onbekende cadeaus die voor een vast bedrag kunnen worden gekocht in Japanse Apple Stores. Niet geheel zonder risico, aangezien de tas volgens geruchten 33.000 yen of 325 euro gaat kosten.

Dit schrijft het Japanse RocketNews 24 op basis van Tokyo Walker Magazine. Een medewerker van een Japanse Apple Store heeft bevestigd dat Apple ook dit jaar de Lucky Bags gaat verkopen. Je weet van te voren niet welke producten de tas bevat. Desondanks stonden Japanse Apple-fans in voorgaande jaren in de rij om een Lucky Bag te kunnen bemachtigen. De verkoop van de tassen begint volgens RocketNews 24 op 2 januari om 8:00 's ochtends Japanse tijd of 12:00 's nachts Nederlandse tijd.

De inhoud van de tas is niet altijd gelijk. Vorig jaar werden sommige gebruikers verrast met een iPod nano of iPod touch 8GB. Andere gebruikers troffen een iPad aan in hun tas. Ook gaf Apple oordopjes van Sennheiser, een iHome speakersysteem voor de iPhone of iPod en een Griffin Slap case voor de iPod nano weg.

Lucky Bags zijn in Japan een jaarlijks terugkerend fenomeen. De Lucky Bags, in Japan ook bekend als Fukubukuro, worden door winkeliers voorzien van een onbekende inhoud. De tassen worden tegen een flinke korting verkocht, waardoor de klanten doorgaans aanzienlijk minder afrekenen zijn dan de waarde van de producten die zij meekrijgen.

0 Reactie(s) op: Apple verrast Japanners met Lucky Bags

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.