Apple vervangt Apple Genius-commercial door 'All On iPad'-reclame

Door: wouter-hoeffnagel | 08 augustus 2012 19:30

Nieuws

De reclames waarin een Apple Genius de hoofdrol speelt is alweer van de Amerikaanse televisie verdwenen. De reclamespotjes werden slecht ontvangen en zijn dan ook door Apple van de buis gehaald.

Een woordvoerder van TBWA/Media/Arts Lab, het reclamebureau van Apple, liet de website Mashable weten dat de reclamespotjes het publiek niet zo goed wisten te vermaken als de traditionele commercials van Apple. De woordvoerder liet daarnaast weten dat de commercials alleen voor het eerste weekend van de Olympische Spelen op de planning stonden.

[youtube]oRveuk_4Or0[/youtube]

Eén van de commercials met de Apple Genius in de hoofdrol

Likes en dislikes

Mashable verwijst daarnaast naar de beoordeling van de commercial op YouTube. Het reclamespotje waarin filmproducent Martin Scorsese Siri gebruikt om zijn agenda vrij te maken heeft 6.000 likes ontvangen en 700 dislikes. Deze verhouding ligt bij de Apple Genius-commercials compleet anders. De commercial waarin een man aangeeft een 'soort van Mac' te hebben gekocht heeft 4.000 likes en 4.000 dislikes ontvangen.

Apple lanceerde gisteren een nieuwe commercial onder de titel 'All On iPad'. In het reclamespotje worden de mogelijkheden die de iPad biedt benadrukt. De commercial heeft veel weg van de 'Do It All'-commercial, die Apple in juni lanceerde.

[youtube]rDvweiW5ZKQ[/youtube]

De 'All On iPad'-commercial

[youtube]RksyMaJiD8Y[/youtube]

De 'Do It All'-reclame

0 Reactie(s) op: Apple vervangt Apple Genius-commercial door 'All On iPad'-reclame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.