'Apple Watch vanaf 8 mei in Nederland te bestellen'

Door: Jeroen Kuiper | 22 april 2015 16:20

Nieuws

Het is vanaf 8 mei mogelijk om de Apple Watch te bestellen in Nederland. In Italië lijken de voorbereidingen al in volle gang en dat land behoort net als Nederland tot de 'second wave'-landen. Eén en één is twee toch?

Het Italiaanse iSpazio claimt dat de Apple Stores in Italië al reclamemateriaal en display-tafels voor de Apple Watch hebben ontvangen. Alles zou klaargemaakt gaan worden voor de lancering van de pre-orders van de Apple Watch in Italië. iSpazio laat aan MacRumors weten dat naast Italië ook Spanje en meer 'second-wave'-landen zich klaarmaken voor de pre-orders die op 8 mei van start zouden gaan. Tijdens de lancering van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus afgelopen jaar behoorde Nederland ook tot de 'second-wave'-landen waardoor het mogelijk is dat ons land ook nu bij deze landen zal zitten. Apple heeft echter nog geen officiële mededeling gedaan over de 'second-wave'-lancering en dus gaat het voorlopig om niet meer dan een gerucht.

Lancering Apple Watch

Op 10 april kon de Apple Watch voor het eerst besteld worden in onder anderen Duitsland, Groot-Britannië en de Verenigde Staten. Binnen enkele uren was de smartwatch al uitverkocht en wordt komende vrijdag aan de eerste kopers geleverd. Volgens schattingen zijn er al miljoenen Apple Watches besteld, en het sportmodel van de smartwatch is het populairst onder de kopers. Hoeveel Nederlanders al een Apple Watch hebben besteld is nog niet bekend.

Zodra er meer bekend is over de pre-order datum in Nederland melden we dat natuurlijk op onze site en op Social Media.

0 Reactie(s) op: 'Apple Watch vanaf 8 mei in Nederland te bestellen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.