Back to School-programma eindigt op 21 september

© PXimport

Back to School-programma eindigt op 21 september

Geplaatst: 10 september 2012 - 09:18

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

Apple biedt studenten die een Mac of iPad willen aanschaffen via het Back to School-programma extra voordeel. Wil jij dus als student een Mac of iPad aanschaffen? Wacht hier dan niet te lang mee. De aanbiedingen zijn geldig tot 21 september 2012.

Met het Back to School-programma wil Apple studenten de mogelijkheid overtuigen een Mac of iPad aan te schaffen. Je krijgt als student bij de aanschaf van een Mac een iTunes Gift Card ter waarde van 80 euro, zodat je in de Mac App Store direct een aantal handige apps kunt kopen. Ook bij de iPad krijg je via het programma een iTunes Gift Card. Studenten kunnen voor 40 euro iPad-apps aanschaffen in de App Store op het iOS-platform.

Onderwijskorting

Naast het Back to School-programma geeft Apple studenten standaard onderwijskorting op onder andere Mac's. Zo krijg je 69 euro korting op een iMac, 62 euro korting op een MacBook Air en 75 euro korting op een MacBook Pro. De onderwijskorting is helaas niet van toepassing op de iPad.

Het is mogelijk het Back to School-programma te combineren met onderwijskorting. Hierdoor kan je voordeel op een Mac flink oplopen. Wees er dus op tijd bij als je gebruik wilt maken van de aanbieding.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten