Beelden nieuwe iPhone met test build IOS 4

Door: jalmar-westerhoff | 20 april 2011 11:09

Nieuws

Gisteren lekte er via de website Tinthe beelden uit van een mogelijke nieuwe iPhone. Veel sites beweren dat het gaat om de iPhone 5 terwijl het uiterlijk van de telefoon nauwelijks veranderd lijkt te zijn. Laatste berichten stellen dat het gaat om een test build van IOS 4 met diverse functies die nooit uitgebracht zijn.

Op onze site was gister al een filmpje te zien waarin de mysterieuze iPhone getoond werd, nu is er echter nóg een filmpje opgedoken. Het tweede filmpje is wederom afkomstig van de website Tinthe. Op hun site zijn ook veel foto's te bekijken van het toestel. In het filmpje is te zien dat het apparaat draait op IOS 4, zo rond 1 minuut 30 in beeld.

Het lijkt er dus sterk op dat de Vietnamese website in het bezit is gekomen van een witte iPhone 4 met 64GB en een testversie van IOS 4. Hoe de site precies aan het toestel is gekomen is niet helemaal bekend. AppleInsider claimt dat de site voorheen al eens eerder Apple-producten in handen had vóór de officiële release ervan.

Het is erg lastig een conclusie te trekken uit de beelden die uitgelekt zijn. Gister kon je op onze site al lezen hoe de welbekende Apple-analist Ming-Chi Kuo van Concord Securities voorspelt dat de echte revolutie pas komt met de iPhone 6. Mogelijk wordt die telefoon volgend jaar gelanceerd.

[youtube]-gSqtubjTis[/youtube]

Laatste berichten over de iPhone 5 voorspellen dat de telefoon niet drastisch zal verschillen van het huidige model, hij zou wel sterk iets weg kunnen hebben van de telefoon in het filmpje hierboven. Apple heeft momenteel ook last van de gebeurtenissen in Japan mbt. het leveren van onderdelen. De laatste berichten (Reuters) voorspellen dat de iPhone 5 in september zal worden verscheept.

iPhone 5 het laatste nieuws? Klik hier.

0 Reactie(s) op: Beelden nieuwe iPhone met test build IOS 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.