Behuizing iPhone 5 mogelijk in video getoond

© PXimport

Behuizing iPhone 5 mogelijk in video getoond

Geplaatst: 8 juni 2012 - 05:31

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

In een video van onderdelenleverancier ETradeSupply wordt de behuizing van een nog onbekende iPhone besproken. Het metalen achterkantje is vermoedelijk van de iPhone 5 en komt sterk overeen met eerder uitgelekte foto's.

Nadat eind mei al verschillende foto's van de iPhone 5-behuizing opdoken, wordt dit onderdeel nu uitgebreid besproken in de video van ETradeSupply. Net al op de foto's wordt in de video onder meer duidelijk dat de opvolger van de iPhone 4S een 4 inch-scherm zal krijgen.

Verder toont de video aan dat de aansluiting voor de hoofdtelefoon naar de onderkant van het apparaat is verschoven, de dock connector aanzienlijk kleiner is en dat er een tweetal kleurentinten gebruikt wordt op de achterkant van de smartphone.

De nieuwe iPhone

Of de leverancier hier daadwerkelijk een onderdeel van de nieuwe iPhone in handen heeft, zal pas duidelijk worden wanneer Apple zijn volgende smartphone onthult. Traditioneel gezien werden de toestellen altijd in juni aangekondigd. De iPhone 4S was echter de enige uitzondering, die werd namelijk pas in oktober aan het publiek getoond.

[youtube]8XY841RAY4Y[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten