Behuizing iPhone 5 mogelijk vroegtijdig gelekt

Door: Elmar Rekers | 30 mei 2012 11:18

Nieuws

Twee afzonderlijke onderdelenleveranciers hebben vrijwel identieke afbeeldingen vrijgegeven van de vermeende iPhone 5-behuizing. Hieruit lijkt duidelijk te worden dat de nieuwe smartphone van Apple een stuk langer wordt dan zijn voorgangers.

Geruchten over een groter scherm op de iPhone 5 gaan al enige tijd rond, en lijken nu bevestigd te worden door de uitgelekte afbeeldingen. Naast een groter scherm verraadt de behuizing ook de mogelijke komst van een kleinere dock connector. Ook over dit laatste wordt al enige tijd gesproken.

Via website 9to5mac duikt een afbeelding op van zowel een zwarte als een witte variant van de behuizing. De website zegt dat de foto afkomstig is van iFixyouri, een leverancier die eerder ook al verklapte dat de iPad 2 in het wit zou gaan verschijnen. Al maanden gaan er hardnekkige geruchten rond dat Apple de iPhone 5 van een 3,95 inch-beeldscherm gaat voorzien, met een bredere resolutie van 1136 x 640 pixels.

Geheimhouding

De foto's duiken op nadat Apple ceo Tim Cook tijdens een interview op de D Conference juist liet weten dat het bedrijf nieuwe producten beter geheim wil houden. "We zullen de geheimhouding rond nieuwe producten dubbel zo strikt naleven", aldus de opvolger van Steve Jobs. Ook liet de topman weten dat er volgende week, tijdens de WWDC, "nieuwe dingen" van Apple getoond zullen worden.

0 Reactie(s) op: Behuizing iPhone 5 mogelijk vroegtijdig gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.