Beste iPad-apps: hulpprogramma's

Door: wouter-hoeffnagel | 31 januari 2013 13:44

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5
  6. pagina 6
  7. pagina 7

Net een iPad aangeschaft en op zoek naar apps die het downloaden waard zijn? MacWorld helpt je hierbij en heeft een aantal apps voor je uitgezocht! Dit artikel is een levend artikel en wordt dus regelmatig bijgewerkt. Check dit artikel dus regelmatig voor de laatste iPad-apps!

Wij verzamelen in een living story alle informatie en het laatste nieuws over de derde generatie iPad. Daarnaast verzamelen wij ook het laatste nieuws over de iPhone 5.


Ben je op zoek naar meer handige app-reviews voor de iPad? Kijk dan hier verder op AppFish.

Ben je niet op zoek naar hulpprogramma's? Kijk dan op de volgende pagina's voor andere apps:

Beste iPad-apps: muziek

Beste iPad-apps: nieuws

Beste iPad-apps: creativiteit & ontwerp

Beste iPad-apps: spelletjes

iPad apps voor kinderen

Dit artikel is voor het eerste gepubliceerd op 3 september 2010 en is voor het laatste geüpdatet op 31 januari 2013. Het artikel bevat een nieuwe app die je bovenaan de pagina kunt vinden.

Hulpprogramma's

88. MyScript Calculator

MyScript Calculator is een rekenmachine waarmee je op je iPad allerlei sommen en formules kunt uitrekenen. De app onderscheidt zich van de vele andere rekenapps voor de iPad door de wijze waarop je sommen invoert. Je hoeft namelijk niet langer op zoek naar de juiste knoppen op een rekenmachine-achtige interface, maar schrijft simpelweg de som of formule met je vinger op het lege canvas. Wil je bijvoorbeeld uitrekenen hoeveel zes maal drie gedeeld door twee is, dan schrijf je simpelweg '6 x 3 / 2 =' op het scherm. MyScript Calculator rekent de som uit en vult automatisch het antwoord voor je in. Heb je een fout gemaakt in je berekening? Dan kan je deze eenvoudig herstellen, zonder dat je de complete som of formule opnieuw hoeft op te geven. MyScript Calculator is een prettige en intuïtieve rekenapp voor de iPad. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

87. Calorie Counter and Diet Tracker

Wil jij precies weten hoeveel calorieën en voedingsstoffen je binnenkrijgt? De app Calorie Counter and Diet Tracker helpt je hierbij. De app biedt je de mogelijkheid nauwkeurig bij te houden wat je eet en drinkt. De app bevat twee miljoen verschillende producten die je kunt selecteren. Je kunt producten opzoeken met behulp van de zoekmachine of door barcode te scannen. Zit het product dat jij hebt gegeten of gedronken niet in de database van Calorie Counter and Diet Tracker? Dan je deze zelf toevoegen. Je krijgt hierdoor een nauwkeurig overzicht van niet alleen aantal calorieën dat je op een dag binnenkrijgt, maar ook de hoeveelheid proteïne, koolhydraten, vetten, suiker, vezels en cholesterol. De app is hierdoor niet alleen voor mensen die een lijnen interessant, maar voor iedereen die bezig met zijn voeding is een handig hulpmiddel. De app is zowel online of offline beschikbaar. Heb je geen internetverbinding tot je beschikking? Om gegevens op te kunnen slaan via Calorie Counter and Diet Tracker is het noodzakelijk een MyFitnessPal.com-account aan te maken. Deze kan gratis via de app worden opgezet.

Hou bij hoeveel calorieën, proteïne, koolhydraten, vetten, suiker, vezels en cholesterol je binnenkrijgt

86. Documents by Readdle

Met behulp van allerlei apps kan je bijna alle bestandsformaten op de iPad openen. Vaak heb je hier echter wel meerdere apps voor nodig. Documents by Readdle maakt hier een einde aan door je in één app de mogelijkheid te bieden een flink aantal bestandsformaten te openen. Zo ondersteunt Documents zowel iWorks- als Microsoft Office-bestanden. Daarnaast kan je PDF-bestanden, foto’s, muziekbestanden en video’s met de app openen. Documents by Readdle vermindert hiermee het aantal apps dat je nodig hebt om al je bestanden in te kunnen zien aanzienlijk. De app bevat een ingebouwde webbrowser, waardoor je eenvoudig of online opslagruimte bij bijvoorbeeld Dropbox of je webmail kunt bereiken om bestanden te downloaden. Het kan natuurlijk voorkomen dat iemand anders even achter jou iPad zit. Om te voorkomen dat hij of zij hierdoor toegang krijgt tot al je documenten is het mogelijk deze met behulp van een wachtwoord te beschermen. Documents by Readdle is een handige app voor iedereen die veel verschillende soorten bestanden wil kunnen openen op de iPad. De app is gratis in de App Store te downloaden.

Open tekst-, PDF- en muziekbestanden, foto’s, spreadsheets en presentaties met Documents by Readdle

85. Hoe leuk is Nederland

Zin om iets leuks te doen maar weet je niet wat? De app Hoe leuk is Nederland helpt je met allerlei leuke en bijzondere uitjes. Denk hierbij aan theehuizen, ijsmakers, winkels, restaurantjes, cursussen, workshops of wandelroutes. De app is gericht op jong en oud en bevat daarom een grote variatie aan uitstapjes. De uitjes zijn onverdeeld in categorieën, waardoor je eenvoudig dingen kunt vinden die aansluit bij jouw interesses. Uitjes worden gepresenteerd met behulp van een foto, waardoor je direct een indruk krijgt van de activiteit of locatie. Heb je iets leuks gevonden, maar is het uitje niet direct bij jouw in de buurt? Bij iedere activiteit geeft Hoe leuk is Nederland een overzicht van mooie hotels, campings en andere plekken om te overnachten. Hoe leuk is Nederland is handige app voor iedereen die binnen Nederland op stap wil gaan. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

Zoek leuke uitstapjes in Nederland met Hoe leuk is Nederland

84. Red Bull TV

Hou jij van extreme sporten zoals freestyle motorcrossen, stuntvliegen, ijshockey en snowboarden? Red Bull is organisator van een groot aantal extreme sportevenementen en houdt jou met de app Red Bull TV op de hoogte van alle gebeurtenissen. De app biedt je de mogelijkheid live-uitzendingen van Red Bull TV te bekijken. Je bent echter niet afhankelijk van het programma dat op dat moment wordt uitgezonden, aangezien je ook een flinke reeks eerder uitgezonden shows on demand kan bekijken. Wil je alleen even snel de belangrijkste gebeurtenissen bekijken? Dan kan terecht bij de sectie ‘Video Highlights’, waarin alleen de hoogtepunten worden getoond. Red Bull TV is voor iedere liefhebber van extreme sporten een heerlijke app met prachtige beelden van allerlei sporten. Red Bull waarschuwt overigens voor het hoge dataverbruik dat de app kan genereren door de grote hoeveelheid video’s die worden aangeboden. Let hier dus op als je bent verbonden met een 3G-netwerk! De app is gratis te downloaden in de App Store.

Bekijk prachtige beelden van extreme sporten in Red Bull TV

83. iKenteken

Zie je een auto rijden die je niet kent of zie je een auto te koop zijn? Dan kan je via iKenteken eenvoudig meer informatie over het voertuig opzoeken. Geef het kenteken van de auto op en iKenteken geeft je een overzicht met allerlei informatie. Denk hierbij aan het merk, type, de uitvoering en de kleur van de wagen, maar ook aan het gewicht, de cilinderinhoud en het vermogen. Daarnaast kan je informatie op zoeken over het verbruik van een auto, waarbij ook het energielabel wordt gegeven. Ben je benieuwd wat een voertuig nieuw heeft gekocht? iKenteken vertelt je de cataloguswaarde van de auto. iKenteken is een handig hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een auto of simpelweg in auto’s is geïnteresseerd. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Zoek informatie over een auto op door het kenteken in te voeren

82. Rijmpiet

Sinterklaas is weer in het land. Grote kans dat ook jij daarom binnenkort weer een sinterklaasgedicht mag schrijven. Heb je inspiratie nodig? Dan helpt de app Rijmpiet je uit de brand. Je vult in de app een naam en het cadeau dat iemand krijgt in, waarna Rijmpiet een gedicht voor je schrijft. Bevalt een deel van het gedicht je niet? Dan kan je door simpelweg op een zin te klikken een andere zin laten genereren. Erg persoonlijk is het geven van een automatisch gegenereerd gedicht natuurlijk niet. Wil je daarom liever een eigen gedicht schrijven? Dan is Rijmpiet ideaal als inspiratiebron om je gedicht mooi te laten rijmen. Rijmpiet is gratis in de App Store te downloaden en biedt nu Sinterklaas weer in het land is uitkomst!

Laat Rijmpiet een gedicht voor je schrijven of laat je door de app inspireren

81. Babyfoon 3G

Wil jij graag je kind in de gaten houden terwijl je op de bank zitten? Babyfoon 3G is een goedkope oplossing die dit mogelijk maakt. Door de app te installeren op twee iOS-apparaten kan je via een WiFi-netwerk je baby in de gaten houden. Eén van de apparaten komt in de kinderkamer te liggen, terwijl je de andere bij je houdt. De app versterkt ieder geluid dat door de microfoon wordt opgevangen, waardoor je je kind altijd goed kan horen. Hoor je iets graag en wil je controleren of alles in orde is? Dan kan je gebruik maken van de live video-functionaliteiten van de app, waardoor je niet overeind hoeft te komen. Babyfoon 3G is voor 3,59 euro beschikbaar in de App Store en een ideale oplossing als je geen losse babyfoon wilt aanschaffen.

Hou je kind in de gaten vanaf je luie stoel met Babyfoon 3G

80. Pinterest

Pinterest is een virtueel prikbord die je de mogelijkheid biedt alle leuke dingen die je tegenkomt overzichtelijk op te slaan. Denk hierbij aan je favorieten recepten, ontwerpen, kledingstijlen of steden. Dit werkt met notities, die je zowel op het internet als met de camera van iPad kunt maken. Je kan notities eenvoudig ordenen in mappen, waardoor je snel specifieke notities terug kan vinden. Heb je behoefte aan inspiratie of nieuwe ideeën? Bekijk dan eens de prikborden van de mensen die je volgt. Pinterest is een leuke app waarmee je overzichtelijk alle leuke dingen die je tegenkomt kunt opslaan. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

Prik alle leuke dingen die je tegenkomt op je virtuele prikbord met Pinterest

79. Prinsjesdag

Ben je benieuwd naar de begroting van Nederland voor 2013? Download dan de app 'Prinsjesdag'. De app is ontwikkeld door de Rijksoverheid en geeft je inzicht in de Miljoenennota die op Prinsjesdag bekend is gemaakt. De app bevat een handige infographicspagina, waarop allerlei informatie over de Miljoenennota wordt gegeven. Het is ook mogelijk het Huishoudboekje van Nederland in te kijken. Ben je meer geïnteresseerd in Prinsjesdag zelf? Dan biedt de app je de mogelijkheid zowel video's en foto's van prinsjesdag als de route van de Gouden Koets te bekijken. Prinsjesdag is een handige app voor mensen die meer willen weten over de Nederlandse begroting voor 2013. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Bekijk de Miljoenennota 2013 via de app Prinsjesdag

78. IKEA Catalogus

Bijna iedereen komt wel eens bij de IKEA. Het warenhuis verspreidt een papieren catalogus, waarmee je alvast vanaf de bank het assortiment kunt bekijken. Deze catalogus is nu ook als iPad app beschikbaar. De app bevat ongeveer 350 foto's waarop zo'n 1.000 producten van de 10.000 producten die IKEA verkoopt te zien zijn. De app bevat niet alleen informatie die je ook in de catalogus kunt vinden, maar biedt je ook de mogelijkheid extra afbeeldingen, video's of 3D-modellen op te vragen. Dit kan door een foto te maken van een pagina in de papieren gids. De functie is alleen beschikbaar voor pagina's die zijn gemarkeerd met een smartphone-logo. De IKEA Catalogus voor de iPad is een ideale app als je vanaf je luie bank alvast het assortiment van de IKEA wilt bekijken.

Maak een foto in de papieren IKEA-catalogus en ontvang op je iPad extra informatie

77. iZip

iZip is een prettige app die je de mogelijkheid biedt op de iPad ZIP-, RAR-, 7Z- en ZIPX-bestanden te openen en uitpakken. Daarnaast kan je met de app bestanden comprimeren in een ZIP-bestand. De ZIP-bestanden kunnen worden voorzien van een wachtwoord en AES-encryptie. Uitgepakte bestanden kunnen in de meeste gevallen direct in iZip worden geopend. De app ondersteunt onder andere doc-, Excel-, PowerPoint-, txt-, rtf-, Pages-, jpg-, gif-, png- en videobestanden. Daarnaast is het mogelijk bestanden vanuit iZip te openen in andere apps. Je kunt bestanden uiteraard ook verzenden via de mail. Foto's kan je daarnaast opslaan in de Foto's-app of op Facebook plaatsen. Ook biedt de app ondersteuning voor Dropbox. iZip is een prettige en gebruiksvriendelijke app. De app gratis te downloaden in de App Store.

Pak ZIP-, RAR-, 7Z- en ZIPX-bestanden uit met iZip

76. IMDb Movies & TV

Wil je weten of die film die vanavond op TV komt de moeite waard is? Of zoek je een leuke film in een bepaald genre? De app IMDb Movies & TV is een handige app om dit soort informatie op te zoeken. Met behulp van de zoekmachine in de app kan je razendsnel informatie over een film of artiest tevoorschijn toveren. Hierbij krijg je alle informatie te zien die je ook op de website van IMDb kunt vinden. Denk hierbij aan de cast en een samenvatting van een film of serie, maar ook aan reviews en uiteraard het cijfer dat IMDb de film geeft. Leuke of interessante films en series kan je opslaan op je 'Watchlist', waardoor je deze niet zelf hoeft te onthouden. IMDb Movies & TV is gratis in de App Store te downloaden.

Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws met NUsport

75. London 2012: Official Results App for the Olympic and Paralympic Games

Wil jij de olympische spelen in Londen op de voet volgen? Dan is London 2012: Official Results App for the Olympic and Paralympic Games een handige app voor jou. De app verzamelt alle resultaten van de olympische spelen in een overzichtelijk overzicht. Per sport is een aparte pagina beschikbaar, waarop je het laatste nieuws over de sport kunt terugvinden. Ook is een overzicht beschikbaar waarin de medaillewinnaars van de specifieke sport worden getoond. Ben je op zoek naar informatie over een specifieke atleet? Ook hiervoor kan je in de app terecht. De app bevat een handige zoekmachine waarmee je snel atleten kunt terugvinden. Per atleet kan je niet alleen gegevens als gewicht, lengte en leeftijd terugvinden, maar ook medailles die de sporter tijdens het evenement heeft gewonnen. London 2012: Official Results App for the Olympic and Paralympic Games geeft een volledig overzicht van het laatste nieuws over de olympische spelen. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

74. Recept van de dag

Weet jij al wat je vanavond gaat eten? Recept van de dag is een handige app waarmee je nooit meer zonder inspiratie zit voor het avondeten. De app geeft je dagelijks een nieuw recept voor een maaltijd. De recepten worden uitgelegd in zowel een video als een geschreven recept. Daarnaast krijg je een overzichtelijk overzicht van de ingrediënten, waarbij je producten die je al in huis hebt eenvoudig kunt markeren. De app bevat een archief waarmee je recepten die eerder die week zijn gepresenteerd kunt terugkijken. Wil je recepten blijvend opslaan? Dan zul je de feature 'Mijn recepten' voor 79 eurocent moeten aanschaffen via een in-app aankoop. Recept van de dag is een aanrader voor mensen die regelmatig een nieuw recept willen uitproberen. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Ontvang dagelijks een nieuw recept met 'Recept van de dag'

73. WappZapp.tv

Is er vanavond niets leuks op TV? Dan is WappZapp.tv het proberen waard. WappZapp.tv is een app waarin allerlei leuke video's worden verzameld die jij kunt bekijken. De video's zijn onderverdeeld in categorieën als 'Sport', 'Nieuws & Weer' en 'Opmerkelijk', waardoor je eenvoudig video's kan vinden die bij jouw interesses passen. Daarnaast is het mogelijk de meest bekeken video's of de net binnengekomen video's te bekijken in een apart tabblad. Heb je een leuke video gevonden? Dan kan je deze opslaan in je favorieten. Hierdoor kan je de video niet alleen eenvoudig terugvinden, maar blijf je ook op de hoogte van nieuwe video's van de maker. Video's kunnen worden bekeken op de iPad, maar ook op een TV. De app biedt ondersteuning voor de Smart TV's van Samsung, LG Smart TV, GoogleTV, Panasonic Viera VT50, Boxee, Veolo en natuurlijk de Apple TV. WappZapp.tv is gratis te downloaden in de App Store.

Bepaal zelf wat je kijkt met WappZapp.tv

72. 3 Op Reis

Hou jij van reizen? Dan is 3 Op Reis een app voor jou. De app neemt je mee naar allerlei exotische bestemmingen verspreid over de wereld. Denk hierbij aan India, Noord-Korea, Laos, Pitcairneilanden, Guadeloupe of Panama. Je kunt zelf een bestemming zoeken door te bladeren door de verschillende landen die in het TV-programma 3 Op Reis zijn behandeld. Daarnaast kan je 'op avontuur gaan', waarna de app een willekeurige bestemming voor je uitzoekt. Per bestemming is een video beschikbaar, waarin je met Floortje, Dennis, Nicolette of Patrick van 3 Op Reis afreist naar het land. 3 Op Reis is een leuke app om nieuwe plekken te vinden om naar af te reizen. De app is gratis in de App Store beschikbaar.

Zoek een leuke bestemming voor vakantie met de 3 Op Reis-app

71. City Maps 2Go

In een vreemde stad is het erg handig een kaart van de omgeving bij de hand te hebben. De iPad leent zich hier natuurlijk uitstekend voor. Veel kaartenapps maken echter voortdurend gebruik van internet, wat in het buitenland erg kostbaar kan zijn. City Maps 2Go biedt uitkomst door kaarten op de iPad op te slaan. Je kan hierdoor thuis alvast alle relevante kaarten op je iPad zetten, waarna je op reis offline de juiste kaarten tot je beschikking hebt. In een menu geeft City Maps 2Go allerlei interessante locaties in de stad weer. Denk hierbij aan restaurants, winkels of hotels. Daarnaast bevat de app ook een zoekmachine om snel een specifieke locatie op te zoeken. City Maps 2Go is een prettige kaartenapp die zich door zijn offline functionaliteit weet te onderscheiden van concurrenten. De app is voor 79 eurocent te koop in de App Store.

70. AirPort Configuratieprogramma

Maak jij gebruik van de AirPort Express, AirPort Extreme of Time Capsule van Apple? Dan is 'AirPort-configuratieprogramma' iets voor jou. Met de app kan je je WiFi-netwerk en AirPort-basisstations vanaf je iPad beheren. De app geeft je bijvoorbeeld inzicht in de statusmeldingen en foutmeldingen van de apparaten. Ook kan je de netwerkinstellingen wijzigen of beveiliging van je draadloos netwerk vanaf de bank aanpassen. Met behulp van een grafische weergave van je WiFi-netwerk kan je daarnaast snel achterhalen welke apparaten met je netwerk zijn verbonden. De app is geschikt voor alle Apple 802.11n WiFi-basisstations. AirPort-configuratieprogramma is gratis te downloaden uit de App Store.

Beheer je AirPort Express, AirPort Extreme of Time Capsule vanaf je iPad

69. VI EK Guide

Wil jij volledig op de hoogte blijven van al nieuws rondom het Europees Kampioenschap (EK)? VI EK Guide houdt je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Wie speelt waar en wanneer? Wie heeft de meeste gele kaarten verzameld? In de app vind je onder andere wedstrijdschema's, informatie over stadions en de geschiedenis van het EK. Ook zijn alle deelnemende landen terug te vinden, inclusief de selecties en klassementen. Je kan uiteraard ook alle spelers van het EK bekijken, waarbij zowel hun club carriére als interlandloopbaan in kaart wordt gebracht. VI EK Guide een complete app die je goed op de hoogte houdt van het laatste nieuws over het EK. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Blijf op de hoogte van het laatste EK-nieuws!

68. Je Geheime Map

Je Geheime Map is een handige app waarmee je eenvoudige persoonlijke foto's en video's te bewaren. Door foto's en video's in de app te importeren kan je deze veilig bewaren. In de app kan je mappen aanmaken om de bestanden netjes te ordenen. De app is beveiligd met een wachtwoord, waardoor alleen jij toegang hebt tot de app. Probeert iemand anders toch in te loggen? Dan krijg je hier een melding van. Wil je een foto of video weer uit de beveiligde omgeving halen? Dan exporteer je deze eenvoudig naar je iPad of verstuur je deze via de mail. Je Geheime Map is een simpele app die doet wat het moet doen. De app is gratis te downloaden in de App Store en dan ook zeker het uitproberen waard.

Verberg je persoonlijke bestanden met Je Geheime Map

67. Wikihood

Wil jij meer weten over de locatie waar je je nu bevind? Dan is Wikihood een handige app voor jou. De app geeft je allerlei informatie over locaties. Denk hierbij aan foto's, achtergrondinformatie, belangrijke/bekende mensen die verbonden zijn met de locatie. Ook wordt een kaart vertoond, waarop je precies ziet waar je op dat moment bent. Ben je uitgekeken op de huidige locatie en zoek je andere interessante plekken in de omgeving? Ook hier kan Wikihood je mee helpen. De app geeft een overzicht met daarbij een foto en een korte beschrijving, waardoor je de locatie snel kunt beoordelen. Wikihood is een leuke app die je verrassend veel informatie weet te geven over locaties. De app is gratis te downloaden in de App Store en dus zeker het proberen waard.

Zoek meer informatie over een locatie met Wikihood

66. Tweetbot

Tweetbot is een handige twitterclient voor de iPad. De app heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface, waardoor je snel je weg kan vinden in de app. De app kan worden gepersonaliseerd door de navigatie naar eigen wens aan te passen. Zo is het mogelijk tabbladen die je (bijna) niet gebruikt te verbergen. De app biedt ondersteuning voor allerlei diensten zoals Read it Later en Instapaper. Wijzigingen die je op de iPad maakt worden automatisch gesynchroniseerd met Tweetbot voor de iPhone. Tweetbot is voor 2,39 euro in de App Store beschikbaar.

Je kunt de navigatie in Tweetbot naar eigen wens aanpassen

65. Toggl Times

Moet jij voor bijvoorbeeld werk een urenverantwoording inleveren en werk je vaak onderweg? Dan kan Toggl je helpen. Toggl is een tool waarmee je eenvoudig via internet een urenverantwoording kan bijhouden. Met behulp van de app Toggl Timer kan je eenvoudig de tijd bijhouden die je bijvoorbeeld onderweg in de trein werkt. Nadat je een taak hebt uitgevoerd kan je in Toggle eenvoudig intikken wat je precies hebt gedaan en hoe lang je hiermee bezig bent geweest. De app bevat echter ook een nauwkeurigere methode, waarbij je een timer start zodra je begint met de activiteit en stopt zodra je klaar bent. Je hoeft hierdoor niet zelf bij te houden hoe lang je ergens mee bezig bent en kan je dus volledig richten op het uitvoeren van de activiteit. Taken kunnen worden gecategoriseerd op projecten en clienten. Om de app te kunnen gebruiken is het noodzakelijk een gratis account aan te maken, waardoor je ook via een webbrowser de beschikking hebt over de urenverantwoording. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Hou nauwkeurig bij hoe lang je bezig bent met activiteiten via Toggl Timer

65. Toggl Times

Moet jij voor bijvoorbeeld werk een urenverantwoording inleveren en werk je vaak onderweg? Dan kan Toggl je helpen. Toggl is een tool waarmee je eenvoudig via internet een urenverantwoording kan bijhouden. Toggl heeft ook een app, waarmee je eenvoudig de tijd kunt bijhouden die je bijvoorbeeld in de trein werkt. Nadat je een taak hebt uitgevoerd kan je in Toggle eenvoudig intikken wat je precies hebt gedaan en hoe lang je hiermee bezig bent geweest. De app bevat echter ook een nauwkeurigere methode, waarbij je een timer start zodra je begint met de activiteit en stopt zodra je klaar bent. Je hoeft hierdoor niet zelf bij te houden hoe lang je ergens mee bezig bent en kan je dus volledig richten op het uitvoeren van de activiteit. Taken kunnen worden gecategoriseerd op projecten en clienten. Om de app te kunnen gebruiken is het noodzakelijk een account aan te maken, waardoor je ook via een webbrowser de beschikking hebt over de urenverantwoording. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Hou nauwkeurig bij hoe lang je bezig bent met activiteiten via Toggl Timer

64. Sticky Notes voor iPad

Post-IT's zijn een bekend middel om notities te maken en dingen te onthouden. Sticky Notes voor iPad brengt de Post-IT-briefjes naar de iPad. Je kunt zelf een achtergrond kiezen waarop je de briefjes kan plakken. De app is erg gebruiksvriendelijk. Door twee keer te tappen op het bord kan je een nieuwe notitie toevoegen. Je kunt de notitie verplaatsen door deze simpelweg te verslepen en vergroten door twee vingers uit elkaar te bewegen. Een notitie aanpassen kan door twee keer op de Post-IT te klikken. Ook is het mogelijk onderscheid te maken tussen verschillende notities door zowel de kleur van het briefje als de tekst aan te passen. De app is erg simpel, maar is een prettige manier om op ouderwetse wijze een snelle aantekening te maken. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Sticky Notes voor iPad brengt de Post-IT-briefjes naar de iPad

63. Allerhande

Allerhande is de app van het gelijknamige magazine van Albert Heijn. In de app kan je een digitale versie van het magazine downloaden. Dit is geen exacte kopie van de papieren variant. Zo is de digitale versie voorzien van video's waarin je bijvoorbeeld kookles krijgt of uitleg over het bereiden van een product. Daarnaast bevat de app een receptenvinder, waarmee je eenvoudig recepten kunt opzoeken. Je kan zowel de naam van een gerecht als een ingrediënt invoeren. De app is een handige hulpmiddel als je inspiratie nodig hebt voor een maaltijd. Allerhande is gratis te downloaden uit de App Store.

Naast gerechten bevat Allerhande ook kooklessen

62. Folders.nl

Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen kun je online de reclamefolders bekijken op websites van winkels. Doe je dit regelmatig? Dan is Folders.nl echt een app voor jou. De app bevat reclamefolders van alle populaire winkels, waardoor je vanuit je lui stoel op een centrale plek eenvoudig alle aanbiedingen kunt bekijken. Het is mogelijk je locatie op te geven, waardoor de app alleen folders weergeeft van winkels die zich in een bepaalde straal van jouw locatie bevinden. Folders die je regelmatig bekijkt kan je opslaan in je favorieten. De app werkt intuïtief, waardoor je al snel je weg door de app weet te vinden. Folders.nl is gratis beschikbaar in de App Store en voor mensen die graag op de hoogte zijn van aanbiedingen een aanrader!

Bekijk vanuit je luie stoel de digitale folders van populaire winkels

61. Gratis Apps Nederland

Veel leuke apps zijn helaas betaald. Het downloaden van veel apps kan dan ook een dure hobbie zijn. Gratis Apps Nederland helpt de kosten laag te houden door deals te sluiten met app-ontwikkelaars, waardoor deze hun apps tijdelijk gratis aanbieden. De app wijst je vervolgens met behulp van een pushbericht op deze gratis downloads, zodat jij er op tijd bij kan zijn om de betaalde apps gratis te bemachtigen. Iedere dag wordt er tenminste één nieuwe app toegevoegd. Door Gratis App goed in de gaten te houden kan je regelmatige een leuke betaalde app gratis downloaden en dus geld besparen. De app is gratis beschikbaar en zeker het downloaden waard.

Download betaalde apps gratis met Gratis Apps

0 Reactie(s) op: Beste iPad-apps: hulpprogramma's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.