Beta van untethered jailbreak voor iOS 4.2.1 beschikbaar

Het href="http://blog.iphone-dev.org" target="_blank">iPhone Dev Team</a> heeft dit weekend een <a href="http://blog.iphone-dev.org/redsn0w" target="_blank">betaversie van hun untethered jailbreak voor iOS 4.2.1</a> uitgebracht. Aangezien redsn0w 0.9.7b1 is deze alleen bedoeld voor mensen die de jailbreak willen testen. Het iPhone Dev Team waarschuwt dat er veel kan mis gaan en een backup absoluut noodzakelijk is.

De beta van de jailbreak heeft nog wat haken en ogen, maar biedt iPhone 4-, iPod touch 4G- en iPad-gebruikers de mogelijkheid iOS 4.2.1 te jailbreaken. De beta is niet bedoeld voor andere modellen. De beta is alleen beschikbaar voor Mac OS X en werkt niet samen met de ultrasn0w-unlock. Bluetooth werkt helaas nog niet in de beta en de YouTube-app kan problemen geven.

Om de jailbreak uit te kunnen proberen moet usbmuxd-software op je Mac geïnstalleerd staan en draaien. Daarnaast moet je zowel de SHSH-blobs als IPSW van iOS 4.2 beta 3 op Cydia hebben opgeslagen. Op het blog van het iPhone Dev Team vindt je alle uitleg die je nodig hebt om met de beta aan de slag te kunnen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten