Biografie van Steve Jobs verschijnt 21 november

© PXimport

Biografie van Steve Jobs verschijnt 21 november

Geplaatst: 16 augustus 2011 - 16:01

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Wouter Hoeffnagel

De geautoriseerde biografie van Steve Jobs verschijnt op 21 november. In eerste instantie zou het boek op 6 maart 2012 worden geïntroduceerd, maar de lancering is naar voren verschoven. Daarnaast is de cover van het boek bekend geworden.

'Steve Jobs' is al sinds juni te pre-orderen. Het boek zou in eerste instantie 'iSteve; The Book of Jobs' gaan heten. Het is niet bekend waarom de titel is gewijzigd. De biografie, geschreven door Time-hoofdredacteur Walter Isaacson, is gebaseerd op veertig interviews met de Apple-CEO. Daarnaast zijn ruim honderd familieleden, vrienden, concurrenten en partners geïnterviewd.

De uitgever van het boek zegt dat Steve Jobs meewerkt aan de biografie. Het boek zou echter voor publicatie niet door Jobs worden gelezen, waardoor alle onderwerpen besproken kunnen worden. Het boek gaat in op het leven van Steve Jobs en zijn carrière.

Het is niet de eerste keer dat er een biografie over Steve Jobs verschijnt. Wel is het de eerste keer dat de CEO van Apple zijn medewerking verleent aan een biografie.

© PXimport

De cover van 'Steve Jobs'

Bron: All Things D

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten