Boekverhandel Selexyz Verwijs vertrekt en maakte ruimte voor Haagse Apple Store

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 februari 2013 12:02

Apple

Boekverhandel Selexyz Verwijs is vertrokken uit zijn pand in de Haagse Passage. Het pand gaat samen met twee andere panden in de Passage een nieuwe Haagse Apple Store vormen.

Het leegstaande pand is ontdekt door @19charlie56, die onze concullega’s van iPhoneclub.nl op de hoogte stelde en een aantal foto’s toestuurde. Selexyz Verwijs was gevestigd op nummer 39 in de Haagse Passage. De winkel Giullia & Co is gevestigd op nummer 35, terwijl de schoenenwinkel Ecco zich op nummer 39 bevindt.

Panden samenvoegen tot één pand

De drie panden worden door Apple samengevoegd tot één pand om ruimte te maken voor de nieuwe Apple Store. De Haagse gemeenteraad heeft Apple al een vergunning gegeven om de verbouwing uit te voeren. De verbouwing gaat naar verwachting binnen enkele weken van start.

De lancering van een Haagse Apple Store is door Apple overigens nog niet officieel aangekondigd. Dusdanig veel aanwijzingen wijzen echter op de komst van een Apple Store dat we inmiddels met zekerheid kunnen stellen dat deze winkel inderdaad in de Haagse Passage wordt gevestigd.