Bright Screenzine met eigen iPad-app

Sinds afgelopen vrijdag (op dezelfde dag dat de iPad 2 werd geïntroduceerd) is Brights eerste iPad-app een feit. Bright bestond tot voor kort uit een tweemaandelijks magazine over o.a. digitale technologie, design, style, kunst en media. Vanaf heden heeft het magazine ook een eigen iPad-app.

De app moet zich onderscheiden van het magazine. Bright claimt in de iPad-app andere informatie te brengen dan het tijdschrift. De eerste editie bevat o.a. een interview en een 90 minuten durende documentaire.

Zodra je de app opstart begint er een filmpje. Klik je op de homebutton dan kom je terecht in het volledige overzicht van de app, de eerste editie bestaat uit twaalf pagina's. Je kunt er makkelijk doorheen scrollen en ook krijg je in éen oogopslag het aanbod van informatie te zien.

Bekijk hier een filmpje over de app:

[youtube]cPpbsfXZ4ww[/youtube]

De eerste editie bestaat uit een welkomstpagina, twee interviews, een overzicht van Bright Spots, een documentaire, twee advertenties, een showcase, een kort verhaal, een iPad monitor, wat muziek en een colofon. Erg veelzijdig en op een vernieuwende manier vormgegeven.

Screenshot van het volledige overzicht

 

© PXimport

De iPad-app is Bright Screenzine - Veen Magazines BV">hier voor 3,99 te downloaden.

Lees ook meer op Bright.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten