Clone Camera: Meerdere keren de ster in je eigen foto

Door: Robin Smit | 20 april 2013 16:55

Apple

Kan jij ook geen genoeg van jezelf krijgen? Sta jij het liefst twee, drie of misschien zelfs wel vier keer op dezelfde foto? Onmogelijk horen we je zeggen? Met CloneCamera kan het allemaal.

Clone Camera is een app waarmee je jezelf meerdere keren op één foto kunt plaatsen. Hiervoor is het de bedoeling dat je meerdere foto’s maakt vanuit eenzelfde kijkpunt en elke keer ergens anders in de foto gaat staan. Dit kun je laten doen door iemand anders, maar het is ook mogelijk om een zelfontspanner het werk te laten doen.

Wanneer je de foto’s hebt gemaakt, minimaal twee en maximaal vier, kun je voor elk kiekje aangeven waar jij in de foto staat. Dit doe je door een lijn rondom jezelf te tekenen. Let er hierbij wel op dat je niet voor jezelf staat in een foto. De app kan hier namelijk niet mee omgaan en zal dan bepaalde delen van jou afsnijden. Wat je nu nog moet doen is Clone Camera de opdracht geven om de foto’s samen te voegen en zie hier het eindresultaat. Over het algemeen zijn de resultaten erg goed en bovendien hilarisch als je wat leuke composities verzint. Eventueel kun je de uiteindelijke foto nog voorzien van een leuk filtertje.

Kortom

CloneCamera is een leuke app die het mogelijk maakt om jezelf meerdere keren op één foto te zetten. Hiervoor hoef je alleen maar verschillende foto’s vanuit dezelfde kijkhoek te nemen en deze samen te voegen. Leuke resultaten zijn gegarandeerd.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone

Download Clone Camera in de AppStore

0 Reactie(s) op: Clone Camera: Meerdere keren de ster in je eigen foto

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.