De 15 meest bizarre Android-apps

Door: kristian-van-tuil | 09 augustus 2013 15:00

Apple

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5
  6. pagina 6
  7. pagina 7

Google Play is een gigantische appwinkel waar vele geweldige apps te vinden zijn. Toch laat Google af en toe ook bizarre applicaties toe tot deze store. Dit zijn de 15 meest idiote apps voor Android.

De regels die Google stelt voor het toelaten van apps in de Google Play-winkel zijn een stuk minder strikt dan wat Apple van ontwikkelaars verlangt bij het indienen van een applicatie voor de App Store. En daarvan zijn de gevolgen merkbaar. Niet loopt de Android-winkel in op het totale aantal applicaties, ook wordt in Google Play meer gedownload dan bij Apple.

Een gevolg is van het lossere beleid is dat ontwikkelaars meer vrijheid hebben in het bouwen van hun apps, waardoor je af en toe bizarre creaties tegenkomt. Vijftien daarvan laten we zien in dit artikel.

1. Entity Sensor Pro

Als je vroeger fan bent geweest van Ghostbusters of je tegenwoordig prima kunt vermaken met infotainment series als Ghost Hunters, dan kun je waarschijnlijk ook goed uit de voeten met Entity Sensor Pro.

Deze 4,75 EUR kostende app maakt van je smartphone niets minder dan een EMF-detector waarmee je afwijkingen elektromagnetische velden kunt opsporen. Ook kent de app een ingebouwde EVP-recorder. Hiermee kun je boodschappen van gene zijde in audio-opnamen beluisteren.

[youtube]YJ-99R19u3s[/youtube]

2. Carrr Matey

In de applicatiewinkel van Google vele apps te vinden die je helpen je geparkeerde auto terug te vinden. Carrr Matey is ongetwijfeld een van de vreemdste van het stel. De door piraten (arrr!) geïnspireerde app toont je auto als een piratenschip op een kaart en helpt je deze te vinden via de ingebouwde GPS van je mobiele telefoon.

De gratis app laat je ankers droppen, je sloep vinden en noteren in welke haven (lees: parkeergarage) je schip gestrand is. Uiteraard ontbreekt mag ook een schatkaart (een kaart waarop je notities kunt maken) niet ontbreken.

[youtube]WUiTTIRWk4U[/youtube]

0 Reactie(s) op: De 15 meest bizarre Android-apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.