De Apple Store in 2001 (video)

Door: jalmar-westerhoff | 17 juni 2011 14:15

Video

Onlangs werd het tienjarig bestaan van de Apple Stores nog gevierd met een complete make-over van de winkels. Voortaan speelt de iPad een belangrijke rol, en geeft allerlei informatie over de andere producten in de Store. Omdat we toch benieuwd waren hoe de Apple Store er zo'n tien jaar geleden utizag, zijn we even in de archieven gedoken en vonden we dit filmpje.

Zie hier, niemand minder dan Steve Jobs die de Apple Store opent in 2001. We krijgen een complete tour door de winkel waarin Steve alle "nieuwe" producten en software laat zien.

De Store is grofweg onderverdeeld in twee afdelingen. Een afdeling voor huis tuin en keuken-gebruik, en een afdeling met professionele Apple producten. In de winkel staan maarliefst 36 computers, allemaal verbonden met internet! Revolutionair! Er is een speciale kinderafdeling en de Store uit 2001 heeft een zelfs een eigen Genius Bar. Hier kun je met al je dringende vragen terecht. Mocht het genie in de winkel echter je vraag nog steeds niet kunnen beantwoorden, dan staat er een telefoon met directe verbinding naar Cupertino, slim bedacht!

Anno 2011 zijn de Apple Stores toch een stukje simpeler, al kun je niet ontkennen dat sommige elementen uit 2001 nog steeds terug te vinden zijn in de huidige Stores.

Bekijk hieronder het filmpje, de goede oude tijd.

[youtube]xLTNfIaL5YI[/youtube]

0 Reactie(s) op: De Apple Store in 2001 (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.