De beste iPhone apps: productiviteit

Door: hans-conings | 01 mei 2012 01:03

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

3. 1Password

1Password is een app die je helpt bij het onthouden van inlognamen, wachtwoorden en andere belangrijke gegevens. Zo kun je belangrijke informatie als creditcard-gegevens en abonnementsnummers opslaan, maar ook notities maken die te gevoelig zijn om in standaard notitie-apps op te slaan. Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid gebruikersnamen en wachtwoorden automatisch op websites in te laten vullen. De app is beveiligd met zowel een unlock code als een wachtwoord. De unlock code wordt gebruikt om je toegang te geven tot de app. Extra gevoelige informatie kun je vervolgens met het wachtwoord van extra beveiliging voorzien. De app kan gesynchroniseerd worden met de Mac-versie van 1Password, maar deze kost 39,95 dollar. 1Password voor de iPhone kost 5,99 euro.

1Password beschermt al je belangrijke gegevens met een dubbele beveiliging

2. Remember the Milk

Remember the Milk is een iPhone-app voor het beheren van taken. Met de app kun je eenvoudig taken beheren door deze toe te voegen aan de app, te organiseren met behulp van onder andere prioriteiten, einddata, herhalingen en labels en uiteindelijk af te vinken als voltooid. Ook is het mogelijk via e-mail, sms en chat een herinnering aan een taak te ontvangen. De app is beschikbaar in een gratis en pro-versie. De gratis versie heeft zijn beperkingen. Zo kun je slechts eens per vierentwintig uur synchroniseren met je online Remember the Milk-account. Daarnaast krijg je geen push notificaties om je te herinneren aan taken. De pro-versie biedt deze mogelijkheden wel. De pro-versie wordt in-app aangeboden in abonnementsvorm. Hierbij betaal je 2,39 euro per maand of 19,99 euro per jaar.

Remember the Milk helpt je bij het beheren van al je taken

1. Evernote

In de App Store zijn veel apps te vinden waarmee je snel notities kunt maken. Evernote is er hier één van. De app onderscheidt zich echter van zijn concurrenten door de notities met de website van Evernote te synchroniseren. Hierdoor zijn je notities altijd en overal via het internet beschikbaar, ook als je iPhone toevallig leeg raakt. Met Evernote kun je notities in allerlei formaten opslaan. Zo kun je simpelweg een notitie schrijven, maar ook een notitie inspreken of een videobestand als notitie opslaan. Bij iedere notitie die je aanmaakt wordt automatisch de locatie waarop je deze hebt gemaakt opgeslagen. Hierdoor kun je per locatie de bijbehorende notities bekijken. Evernote is gratis in de App Store te downloaden.

Met Evernote kun je notities maken in verschillende vormen

Hebben wij een app gemist die volgens jou echt in dit artikel thuis hoort? Laat het ons weten via de comments!

0 Reactie(s) op: De beste iPhone apps: productiviteit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.