De iTable: Een koffietafel in iPhone-stijl (filmpje)

© CIDimport

De iTable: Een koffietafel in iPhone-stijl (filmpje)

Geplaatst: 13 april 2011 - 09:56

Aangepast: 16 november 2022 - 10:27

Redactie ID.nl

Via CultofMac is een opvallend bericht geplaatst, het gaat om de zogenaamde iTable. In het bericht wordt een nieuw soort koffietafel besproken, geheel in iPhone-stijl. Geweldig!

De tafel lijkt sterk op een opeenstapeling van enorme iPhone 4's. Er zit een geheel audiosysteem (speaker dock) in verwerkt, dat vanuit de tafel tevoorschijn komt zodra je met je vingers over het blad swiped (zie video).

iTable is ontworpen door Kyle Buckner, en daarmee de eerste in een lijn van ware "Apple meubels". Buckner: "I am creating a line with this category".

De iTable is meer dan alleen een enorme koffietafel. Naast een audio-dock, is het ook een oplader voor de iPhone. De iPhone is precies in het midden van de tafel geïnstalleerd waardoor hij extra opvalt.

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de prijs van deze iTable. Helaas heeft Buckner (vooral bekend van het ontwerpen van auto-interieurs) daar niets over door laten schemeren. Hij hoopt via de mail veel reacties van belangstellenden te ontvangen, en wil uiteindelijk een echte Apple meubel-lijn introduceren.

[youtube]82lJay9w5RY[/youtube]

CultofMac ( foto's).

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten