De leukste apps om vanuit je luie stoel te winkelen

Door: wouter-hoeffnagel | 21 maart 2013 15:39

Nieuws

Om te winkelen hoef je vandaag de dag niet langer de stad in. Vanuit je luie stoel kan je op de iPhone allerlei producten aanschaffen. Daarnaast zijn er apps die voorkomen dat je te veel betaald voor een app of je allerlei interessante kortingen bieden. In dit artikel krijg je een overzicht van de leukste apps om met behulp van je iPhone vanuit je luie stoel te winkelen.

Appie

Heb je geen zin om naar de supermarkt te gaan en al je boodschappen bij elkaar te zoeken? Albert Heijn biedt met de app Appie een oplossing. Met Appie kan je vanuit je luie stoel op de iPhone een boodschappenlijst samenstellen. Je kunt zelf bepalen wat je vervolgens met dit lijstje doet. Zo kan je met je lijstje naar de winkel gaan en zelf de producten bij elkaar zoeken, maar je kan ook Albert Heijn dit voor je laten doen. De producten kunnen vervolgens thuis worden bezorgd of je kan deze ophalen bij één van de ophaalpunten van Albert Heijn. Appie is een ideale app als je geen zin hebt naar de supermarkt te gaan, maar toch boodschappen nodig hebt. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

Laat Albert Heijn je boodschappen verzamelen met Appie

Groupon

Korting krijgen is natuurlijk altijd leuk. Groupon is een leuke app met kortingen voor allerlei dingen. Groupon sluit deals af met bedrijven en organisaties waardoor de app producten, reizen, diensten en activiteiten tegen korting kan aanbieden. De deals zijn doorgaans slechts een beperkt aantal keer beschikbaar. Het is dan ook verstandig regelmatig de app te checken om geen interessante kortingen mis te lopen. De korting die je via Groupon krijgt kan flink oplopen. Een interessante app dus!

Profiteer van leuke kortingen met Groupon

Etsy

Ben je op zoek naar leuke, handgemaakte en unieke produten? Dan is de app Etsy echt iets voor jou. Eyse is een webwinkel waar gebruikers van over de gehele wereld handgemaakte producten te koop aan kunnen bieden of juist aanschaffen. Het productaanbod van de website is enorm gevarieerd. Zo kan je prachtige foto's vinden, maar ook kunst, hoesjes voor je iPhone, boeken, glaswerk, kaarsen, kleding en muziek aanschaffen. Etsy is een leuke app voor iedereen die van afwijkende en opvallende producten houdt. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Etsy biedt allerlei leuke, handgemaakte producten aan

Kieskeurig

Niemand wil te veel betalen voor een product. Kieskeurig biedt je de mogelijkheid vanuit je luie stoel op te zoeken waar een product het goedkoopst beschikbaar is. Producten kunnen worden opgezocht door simpelweg de productnaam in de zoekmachine in te voeren. Kan je een product niet vinden? Dan is het mogelijk een vergelijkbaar product op te zoeken in de productcatalogus van Kieskeurig. Hierbij kan je gebruik maken van de vele categorieën in de app om snel het juiste soort product te kunnen vinden. Kieskeurig voorkomt dat je te veel betaald voor een product en is dus zeker het downloaden waard.

Met Kieskeurig betaal je nooit te veel voor een product

Marktplaats

Waarom zou je alles nieuw willen kopen? Veel producten kan je prima tweedehands aanschaffen. Dit is interessant, aangezien je hierdoor vaak veel geld bespaart. Marktplaats is een website waar gebruikers producten kunnen kopen of juist verkopen. Het aanbod is enorm. De producten zijn onderverdeeld in categorieën, waardoor deze eenvoudig terug te vinden zijn. In veel gevallen kan het verstandig noodzakelijk of handig zijn het product bij de verkoper op te halen. De app Marktplaats biedt de mogelijkheid alleen producten te tonen die binnen een bepaalde afstand van jouw huis worden aangeboden. Marktplaats is gratis beschikbaar in de App Store en onmisbaar voor iedereen die tweedehands producten wil aanschaffen.

Schaf tweedehands producten aan via Marktplaats

0 Reactie(s) op: De leukste apps om vanuit je luie stoel te winkelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.