De leukste spinner-apps voor je iPhone

Door: lub-snoek | 23 mei 2017 10:27

Review

Je hebt er misschien al wat kinderen mee zien spelen: Nederland is in de ban van de fidget spinner. Deze trend is ontwikkelaars niet ontgaan, waardoor de App Store vol staat met spinner-apps. Maar welke app is nou de leukste?

Finger Spinner

Ontwikkelaar Ketchapp heeft een spelelement aan hun spinner-app toegevoegd. Je draait de spinner en verdient per volledige cirkel een muntje. Je krijgt telkens 5 beurten om de spinner een slinger te geven, waarna je level up kan gaan na een bepaald aantal spins. Met de muntjes die je verdient kun je je spinner upgraden, waardoor deze langer kan draaien en een hogere topsnelheid kan bereiken. Download Finger Spinner in de App Store. Lees ook: De beste apps en gadgets voor je fiets.

Fidget Spinner – Hand Spinner Focus Game

Bij deze app van ontwikkelaars Branislav Markov is de spinner slechts een onderdeel van de hele app. Nadat je de spinner een aantal keer hebt gedraaid, wat nog behoorlijk stroef gaat, speel je een minigame vrij. Deze minigames hebben verder geen spinner-element, waardoor ze nogal willekeurig lijken. Verder zit de app ook vol met reclame; na bijna elke minigame moet je 30 seconden naar een advertentie aankijken. Download Fidget Spinner in de App Store.

Fidget Spinner – the best one ever

De naam van de app van Cameron Samuels belooft heel wat. In principe is dit ook de enige app die precies de realiteit nabootst: je draait de spinner en that’s it. Geen punten, geen levels, niks. Je kunt kiezen uit zes verschillende spinners. Het draaien van de spinner is ook nog vrij realistisch: de app bootst het effect na van een snel draaiend object, waardoor het lijkt alsof de spinner de andere kant opdraait. Leuk extraatje. Download Fidget Spinner in de App Store.

Fidget Spinner Pro

In de app van ontwikkelaar Cider Software LLC kun je kiezen tussen een endless mode en challenge mode. Je raadt het al: in de challengde mode moet je binnen 30 seconden zoveel mogelijks spins maken, terwijl je in endless mode naar hartenlust kunt spinnen. De app houdt simpelweg het aantal spins bij. Download Fidget Spinner Pro in de App Store.

De spinner-app die zichzelf ‘the beset one ever’ noemt lijkt het meest op het originele speelgoed, maar wij vonden als redactie de app Finger Spinner leuker. Door het spelelement met muntjes, upgrades en levels kun je jezelf iets langer vermaken met de digitale spinner.

0 Reactie(s) op: De leukste spinner-apps voor je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.