Dieven rammen Apple Store en verliezen kentekenplaat

Door: wouter-hoeffnagel | 14 september 2012 20:36

Nieuws

Een Apple Store in Temecula, Californië in de Verenigde Staten, is slachtoffer geworden van een ramkraak. Een groep criminelen ramde de glazen deur van de winkel met een SUV en wisten op deze manier toegang te krijgen tot de winkel. De dieven bleken echter niet bepaald goed nagedacht te hebben over hun plan.

Dit blijkt uit beelden van een bewakingscamera die door de politie zijn vrijgeven. De dieven wisten een flinke verzameling iPhones en iPad's uit de winkel mee te nemen. Helaas voor de criminelen bleek dat zij hun plan niet zo goed hadden uitgedacht. Het terug naar buiten rijden met de SUV bleek namelijk niet zo eenvoudig als het binnendringen van de winkel.

[youtube]Czf06Iy9hoY[/youtube]

Verloren kentekenplaat

De dieven wisten zich pas na meerdere pogingen met hun voertuig weer een weg naar buiten te banen door de glazen voorpui van de Apple Store. Het voertuig van de dieven raakte hierdoor zwaar beschadigd en liep twee lekken banden op. Daarnaast verloor het voertuig een kentekenplaat, die bleef hangen in het metalen hekwerk die de glazen pui moet beschermen.

Eén van de dieven besloot later de kentekenplaat bij de Apple Store op te gaan halen, waarna hij door de politie werd aangehouden. Het lijkt er dan ook op dat de dief zijn eigen auto heeft gebruikt voor de ramkraak.

0 Reactie(s) op: Dieven rammen Apple Store en verliezen kentekenplaat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.