Dit moet hem dan zijn: foto's iPhone 5c uitgelekt

Door: matthijs-van-den-broek | 16 augustus 2013 08:13

Apple

Voormalig tieneridool Jimmy Lin plaatste gisteren twee foto's van de iPhone 5C op Weibo, een Chinees sociaal netwerk. De foto's lijken heel erg op eerder gelekte foto's van de budget iPhone van plastic, die tegenwoordig onder de naam 5C door het leven gaat.

De foto's lijken levensecht, maar we moeten niet vergeten dat alles nog steeds helemaal nep kan zijn. Of Apple dit geregisseerd heeft, of het met Lin's carriere zo bergafwaarts is gegaan dat dit zijn laatste redmiddel was om weer eens in de spotlight te staan... we weten het niet en we blijven nog even gissen.

Lin zou eerder hebben geposeerd met een iPhone die nog niet door Apple gelanceerd was: dat was een jaar geleden met de iPhone 5. De foto's die hij toen publiceerde, bleken echt te zijn.

Toch lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat Lin op de foto die hij zelf heeft gemaakt of heeft laten maken, vergezeld gaat van de ECHTE iPhone 5C. Het zou niet des Apple's zijn om in deze fase van de productie een iPhone te geven aan derden, hoe graat het ook zijn marktaandeel in Azië wil uitbreiden.

De iPhone 5C is een van de meest besproken gadgets waarvan verwacht wordt dat Apple ze in september gaat lanceren. De prijs voor deze budget iPhone komt rond de 350-400 dollar te liggen. Meer over de iPhone 5C in dit artikel op MacWorld.

0 Reactie(s) op: Dit moet hem dan zijn: foto's iPhone 5c uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.