Domeinnaam iPad3.com overgedragen aan Apple

Door: wouter-hoeffnagel | 08 juli 2012 12:32

Nieuws

Apple heeft de domeinnaam iPad3.com bemachtigd. De website was voorheen eigendom van Global Access. Dit bedrijf heeft het domein vorig week echter stilletjes overgedragen aan een advocatenkantoor dat Apple vertegenwoordigd.

Een whois-zoekopdracht op iPad3.com toont aan dat het eigendom van de website niet langer in handen is van Global Access. De website staat nu geregistreerd op Kilpatrick Townsend & Stockton, een advocatenbureau dat in het verleden Apple meerdere keren heeft vertegenwoordigd in rechtszaken.

Klacht bij WIPO

Apple diende begin vorige week een klacht in bij de World Intellectuel Property Organization (WIPO) en eistte het eigendom over de website op. Aangezien de website nu al in handen is van Apple lijkt het erop dat Global Access de behandeling van de zaak door de WIPO niet heeft afgewacht.

Het is niet de eerste keer dat Apple het eigendom over een website opeist. Eerder diende het bedrijf klachten in bij de WIPO over de website iPhone5.com, iPhone4S.com en Aplestore.com. Ook deze drie websites wist Apple uiteindelijke te bemachtigen.

0 Reactie(s) op: Domeinnaam iPad3.com overgedragen aan Apple

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.