Dujour: Vanaf nu kom je altijd goed voor de dag

Door: Robin Smit | 11 juni 2013 12:10

Apple

Uiteraard kom je graag goed voor de dag. Helaas is dit niet altijd even makkelijk, want iedereen heeft weleens zo’n dag waarop je gewoon even niet weet wat je aan moet trekken. Gelukkig weet Dujour je vanaf nu voldoende inspiratie te bieden om dit probleem uit de wereld te helpen.

Dujour is een app die jou moet inspireren met behulp van de laatste mode trends. Dit doet de app door jou foto’s voor te schotelen van andere gebruikers die hun creaties met jou willen delen. Erg handig hieraan is dat alle foto’s binnen Dujour zijn opgedeeld onder gebruikers, merken en stijlen. Zo kan je in de app bijvoorbeeld een bepaalde gebruiker volgen waarvan jij vindt dat die een goede smaak heeft. Vervolgens kan je ook foto’s toevoegen aan je favorieten of outfits bespreken met andere gebruikers.

Doordat de app de mogelijkheid biedt om kledingstukken in foto’s te taggen is het redelijk eenvoudig om een specifiek kledingstuk bij een winkel terug te vinden. Helaas zijn niet alle gebruikers even consequent met het taggen van kledingstukken. Verder is Dujour een app die voornamelijk inspiratie biedt voor vrouwen. De modebewuste man zal zijn inspiratie nog even ergens anders vandaan moeten halen.

Kortom

Dujour is een app die de nodige hoeveelheid mode-inspiratie voor vrouwen biedt. Gebruikers van de app kunnen namelijk outfits met elkaar delen. Door de opdeling tussen onder andere stijlen, gebruikers en merken kan je snel outfits vinden die bij jou passen.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Dujour in de AppStore

0 Reactie(s) op: Dujour: Vanaf nu kom je altijd goed voor de dag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.