Echte fanboys hebben een Steve Jobs-actiepop (update)

Echte Apple-fanboys kunnen nu een href="http://store.micgadget.com/apple-toys-figures/212-steve-jobs-action-figure.html" target="_blank">Steve Jobs-actiepop</a> aanschaffen. De actiepop-versie oudt een iPhone in zijn hand en draagt Steve Jobs' typerende <a href="http://eu.levi.com/en_NL/shop/products/men#f5" target="_blank">Levi's 501-spijkerbroek</a>, zwarte coltrui en <a href="http://www.newbalance.nl/" target="_blank">New Balance</a>-sportschoenen.

Om de Steve Jobs-actiepop nog meer tot leven te laten komen kun je ook een accessoireset aanschaffen. Deze set bevat spreekwolkjes die je op de actiepop kunt plakken om hem zo veel gebruikte uitspraken te laten doen.

Update

Het succes van de Steve Jobs-actiepop is van korte duur geweest. M.I.C. Gadget heeft een brief ontvangen van een advocatenbureau dat Apple vertegenwoordigd waarin Apple aangeeft geen toestemming te hebben gegeven voor het gebruik van Apple's copyright-rechten en merknamen. Het advocatenbureau eist daarom dat M.I.C. Gadget per direct de marketing en verkoop van de actiepop stop zet.

Het is daarom helaas niet meer mogelijk de actiepop via M.I.C. Gadget aan te schaffen. De webshop geeft aan contact op te nemen met iedereen die al een Steve Jobs-pop besteld heeft. Aangezien er slechts een kleine hoeveelheid actiepoppen is verkocht zou het zo maar kunnen dat je het poppetje binnenkort voor een aanzienlijk hoger bedrag op websites als eBay terug ziet.

Echte fanboys hebben een Steve Jobs-actiepop (update)-15082296

© CIDimport

De Steve Jobs-actiepop met een spreekwolkje

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten