Eerste beta van OS X 10.8.3 is beschikbaar voor ontwikkelaars

Door: wouter-hoeffnagel | 27 november 2012 11:27

Nieuws

De eerste beta van OS X 10.8.3 Mountain Lion is beschikbaar voor ontwikkelaars. Apple richt zich in de update op zowel beveiliging als onderhoud. De betaversie draagt buildnummer 12D32.

Apple vraagt ontwikkelaars die de betaversie uitproberen zich te concentreren op het testen van AirPlay en de grafische prestaties van het besturingssysteem. Daarnaast zijn ook AirPort en Game Center punten van aandacht voor betatesters.

Kleine fouten

Ontwikkelaars zouden al een aantal kleine fouten in het besturingssysteem hebben ontdekt, wat niet verwonderlijk is aangezien het gaat om de allereerste betaversie van OS X 10.8.3. Zo melden ontwikkelaars dat de instellingen onder het menu 'Software-update' zijn verplaatst en op onlogische plekken staan.

Daarnaast blijkt OS X 10.8.3 niet de mogelijkheid te bieden Safari 6.0.2, de laatste versie van Apple's webbrowser, te installeren. Apple adviseert betatesters daarom Safari 6.0.2 te installeren voordat zij de overstap op de betaversie van Mountain Lion maken.

Grotere testgroep

De beta van OS X 10.8.3 Mountain Lion is sinds begin deze maand beschikbaar voor een selecte groep ontwikkelaars. Apple geeft de betaversie nu vrij aan alle alle ontwikkelaars die lid zijn van het Apple Developer-programma, waardoor het bedrijf de groep met testpersonen aanzienlijk vergroot.

0 Reactie(s) op: Eerste beta van OS X 10.8.3 is beschikbaar voor ontwikkelaars

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.