Evenement: MacWorld is aanwezig bij Mobile Unconference 2011

© CIDimport

Evenement: MacWorld is aanwezig bij Mobile Unconference 2011

Geplaatst: 8 april 2011 - 11:18

Aangepast: 16 november 2022 - 10:27

Redactie ID.nl

Maandag 16 mei vindt voor de vierde keer de Mobile Unconference in Rotterdam plaats. Tijdens dit evenement spreken bedrijven, ontwikkelaars, ondernemers en start-ups over de nieuwste trends op het gebied van mobiele software. MacWorld brengt live verslag en jureert mee in AppCircus.

Het evenement vindt plaats in 'De Machinist' in Rotterdam. Ontwikkelaars en andere app specialisten kunnen op een laagdrempelige manier ervaringen en kennis uitwisselen. Het belooft heel wat te worden. De Mobile Unconference wordt o.a. georganiseerd door Mangrove, Codeglue en MobileGamesBlog.com.

AppCircus

Na de Unconference zal het AppCircus plaatsvinden, een nieuw onderdeel binnen het evenement. In 3 minuten presenteren ontwikkelaars hun, door de online jury geselecteerde, mobile applicatie. MacWorld zal mee stemmen welke applicatie daarvoor in aanmerking komt. Een offline jury zal ter plekke de geselecteerde applicaties beoordelen en ook een favoriet kiezen. De winnaar van het AppCircus maakt kans om genomineerd te worden voor de jaarlijkse Mobile Premier Awards in Barcelona. AppCircus stelt ontwikkelaars van mobiele applicaties wereldwijd in staat om erkenning voor hun werk te krijgen.

App ontwikkelaars en alle andere geïnteresseerden worden opgeroepen om zich aan te melden! De deadline voor het insturen van apps voor deelname aan het AppCircus is 6 mei a.s.

Tegen 16 mei zullen we het event nogmaals aankondigen. Waarschijnlijk zal er een live verslag plaatsvinden via Twitter, we houden je op de hoogte! Meer informatie is sure to follow!

www.mobileunconference.com

www.appcircus.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten