EveryAir: speel games en kijk flash-video's op je iPhone

Door: jalmar-westerhoff | 23 maart 2011 15:51

Nieuws

EveryAir is een handige remote desktop-app. Vanaf nu kun je makkelijk games van je PC of Mac afspelen op je iPhone. De app werkt eigenlijk als een soort tussenschakelaar. Met EveryAir is het ook mogelijk om flash-video's te bekijken.

EveryAir is al een tijdje verkrijgbaar in de App Store. Games als World of Warcraft en Starcraft 2 zijn ineens te bespelen via de iPhone 4 en 3GS. Ook is de applicatie er voor de iPad en derde/vierde generatie iPod touch. Je conncect je iOS-Device via Wi-Fi. Zelfs Flash-video's kun je voortaan bekijken met meer dan 30 fbs.

De applicatie geeft een eigen control panel weer ter vervanging van je toetsenbord en muis. De bediening hiervan is even wennen maar het werkt prima. De graphics van de games zijn wel wat minder dan op je PC of Mac, maar zeker niet onaardig. Alle versies van Windows 7/Vista/Xp en Mac OS X Snow Leopard en Leopard worden ondersteund.

Een klein nadeel is dat het spelen van games via deze app zonder geluid is. Waarschijnlijk wordt de app binnenkort geüpdatet en zal dit verholpen worden.

Download EveryAir everyAir - PandaElf">hier. (3,99)

Kijk voor meer op MacLife

0 Reactie(s) op: EveryAir: speel games en kijk flash-video's op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.