Geen reclame meer met Apple TV

Door: robin-smit | 16 juli 2013 09:44

Nieuws

Als het aan Apple ligt hoeven we niet langer naar reclames op televisie te kijken. Dat beweert Jessica Lessin, een voormalig journalist van The Wall Street Journal. Wie de reclames over wil slaan zal hiervoor wel moeten betalen.

De mogelijkheid om reclames over te slaan zou onderdeel worden van Apples bestaande Apple TV en de nog niet aangekondigde eigen televisie van het bedrijf. Volgens Lessin wil Apple op deze apparaten live televisie gaan aanbieden voor gebruikers. Standaard zullen gebruikers wel reclame te zien krijgen tijdens uitzendingen, maar tegen betaling zou het ook mogelijk worden om reclames over te slaan.

Met de betalingen van gebruikers zullen de misgelopen inkomsten van omroepen worden gecompenseerd. Ondanks dat de geruchten door een woordvoerder van Apple worden ontkend, lijkt de keuze om tegen betaling reclames over te slaan voor zowel Apple als de omroepen lucratief te kunnen zijn. Zo kijken tegenwoordig al steeds minder mensen naar reclames door de mogelijkheid om deze door te spoelen, wanneer programma’s worden opgenomen.

Meer informatie over de televisie van Apple vind je in dit artikel.

0 Reactie(s) op: Geen reclame meer met Apple TV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.