Gerucht: witte iPhone 4 geannuleerd?

Apple heeft alle verwijzingen naar de witte iPhone 4 uit de href="http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ">Amerikaanse Apple Store</a> verwijderd. Zo staat er nu bij verkoopinformatie dat de iPhone 4 alleen in het zwart beschikbaar is. De stap komt vlak nadat Apple de witte iPhone opnieuw heeft uitgesteld. Verschillende websites, waaronder <a href="http://www.macrumors.com/2010/10/28/apple-removes-mention-of-white-iphone-4-from-online-store/">9to5Mac</a>, verwachten zelfs dat het witte model niet meer gelanceerd zal worden.

De website Examiner zegt te verwachten dat Apple in het voorjaar van 2011 opnieuw een uitstel van het toestel aankondigt. Hierdoor komt de lancering dan gelijk te liggen met de lancering van de iPhone 5, waardoor het uitbrengen van de telefoon geen logische stap meer is. Daarnaast lijkt het ontbreken van een wit model geen grote invloed te hebben op de verkoopcijfers van de iPhone 4.

Maar waarom annuleert Apple de witte iPhone 4 dan niet gewoon nu? Dat heeft waarschijnlijk te maken het feit dat zij niet graag toegeven opnieuw een ontwerpfout gemaakt te hebben. Ook bij het antenneprobleem bleek dat Apple niet graag haar fouten toegeeft.

Gerucht: witte iPhone 4 geannuleerd?-15082296

© CIDimport

De witte iPhone is uit de Amerikaanse Apple Store verwijderd

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten