Geruchten iPad mini zwellen aan

© PXimport

Geruchten iPad mini zwellen aan

Geplaatst: 8 oktober 2012 - 05:54

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Elmar Rekers

Apple heeft bij toeleveranciers voldoende onderdelen besteld om een totaal van 10 miljoen iPad mini's te fabriceren. Dat schrijft de Wall Street Journal op basis van gesprekken met bronnen bij deze leveranciers.

Apple heeft het bestaan van een kleinere iPad nog altijd niet bevestigd. Toch zwellen de geruchten rond het apparaat de laatste weken sterk aan. Zo liet CNN onlangs weten dat de iPad mini op 17 oktober onthuld wordt door Apple, waarna het apparaat op 2 november in de winkels zal liggen.

iPad mini

Hoewel er momenteel al verschillende succesvolle 7 inch Android-tablets op de markt zijn, verwacht Apple blijkbaar een enorme run op hun iPad mini. Enkel in het vierde kwartaal zouden er namelijk al 10 miljoen units van de productieband moeten rollen.

Als de vele geruchten en uitgelekte foto's van de laatste weken een indicatie zijn, dan zal de iPad mini over een 7,85 inch-beeldscherm gaan beschikken. Daarnaast zal de tablet een stuk goedkoper worden dan zijn grote broer. Dit om te kunnen concurreren met onder meer de Kindle Fire van Amazon en Googles Nexus 7.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten