Het beste van 2014: 10 gave iOS-apps

Door: redactie-computertotaal | 26 december 2014 11:40

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Ook in 2014 is de App Store weer volgepropt met nieuwe apps. Het kan zijn dat je een gave release gemist hebt of dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom: 10 iPhone-apps die zeker op je smartphone of tablet zouden moeten staan.

Slimmer lopen - WegWijs!

Er zijn genoeg navigatie-apps in de App Store te vinden, maar die zijn bijna allemaal gericht op het gebruik van een auto. Maar wat nu als je al wandelend een klein beetje verdwaald raakt, of gewoon de snelste route naar de supermarkt wil weten?

Dan biedt Slimmer Lopen - WegWijs! uitkomst. Een Nederlandse app, dus wandelen in ons kikkerlandje was nog nooit zo makkelijk. Verdwaal nooit meer met Slimmer lopen!

Slimmer lopen - WegWijs!

Prijs: € 1,79

Download Slimmer lopen - Wegwijs! voor iOS

memeTV

'Memes' zijn plaatjes met grappige teksten die het internet over worden gestuurd. Hilarisch als je ze te zien krijgt, maar nog veel leuker om zelf te maken. Geen idee hoe? Dan springt memeTV te hulp.

De app laat je een lange lijst van al eerder gemaakte memes doorzoeken, waarbij je makkelijk je eigen teksten kan toevoegen. Deel ze met je vrienden als afbeelding, video of GIF-bestand en maak van je telefoon of tablet een bron van grappen.

memeTV

Prijs: Gratis

Download memeTV voor iOS

0 Reactie(s) op: Het beste van 2014: 10 gave iOS-apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.