Het beste van vijf jaar App Store

Door: robin-smit | 10 juli 2013 11:43

Review

Vandaag viert Apple’s App Store haar vijfde verjaardag. In de afgelopen vijf jaar hebben bijna 900.000 apps hun weg gevonden naar de digitale winkel. Van al die apps probeer ik elke dag weer de beste te selecteren en ze hier te bespreken op MacWorld. Vandaag kijk ik daarom terug op vijf jaar App Store met mijn persoonlijke top-10 van de afgelopen jaren.

Whatsapp

Whatsapp, de app die op geen enkele smartphone meer weg is te denken. Al sinds de beginjaren van de App Store zorgt Whatsapp ervoor dat we allemaal massaal minder sms’en en zijn overgegaan op het versturen van berichten via het internet. met de vele miljarden berichten die per dag met de dienst worden verzonden is dit een waardige opener van deze top-10.

€ 0,89 | iPhone

Angry Birds

In Angry Birds is het jouw taak om de gestolen eieren van de vogels terug te pakken van de varkentjes. Dit doe je door vogels met verschillende vaardigheden te katapulteren en zo de vestigingen van de varkentjes neer te halen. Deze bizarre strijd heeft sinds de lancering van de game niet alleen een hoop speelplezier, maar ook t-shirts, mokken, wekkers en knuffels opgeleverd.

Vanaf € 0,89 | iPhone & iPad

Photoshop Touch

Photoshop Touch is een waardige mobiele versie van de volledige desktopversie van Photoshop. De interface is volledig op de schop gegaan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het gebruik op een smartphone of tablet. Alhoewel Photoshop Touch veel basisfuncties huisvest, zal de app voor veeleisende gebruikers helaas wel iets tekort schieten.

Vanaf € 4,49 | iPhone & iPad

Leave Now


Leave Now is een handige app die je automatisch een melding geeft wanneer je moet vertrekken naar een afspraak. De app werkt nagenoeg zelfstanding, waardoor er geen extra inspanning is vereist voor het gebruik. Voornamelijk voor mensen die reizen met de auto is deze app erg handig.

Gratis | iPhone

Real Racing 3

Real Racing 3 slaat een mijlpaal voor mobiel gamen met een prachtige racegame die tot in de puntjes is uitgewerkt. Het sociale aspect van de game zorgt ervoor dat je niet kan stoppen met spelen en continue je vrienden wil blijven overtreffen. Wie de game aansluit op zijn Apple TV kan ook nog eens zijn consoles de deur uit doen.

Gratis | iPhone & iPad

You’re On!

You’re On! is een app waarmee je op een leuke manier wordt uitgedaagd om je doelen te behalen. Door een scoresysteem en de mogelijkheid om vrienden te motiveren bepaalde taken uit te voeren, is dit een van de beste manieren om je te motiveren voor de dingen die je echt moet doen.

Gratis | iPhone

Facebook

Het sociale netwerk dat dagelijks ruim 1 miljard mensen met elkaar verbindt heeft een turbulente geschiedenis is de App Store. Zo hebben we door de jaren heen veel verschillende versies langs zien komen van de app. Lang niet allemaal even goed, maar een iPhone of iPad zonder Facebook lijkt bijna ondenkbaar.

Gratis | iPhone & iPad

OpzegApp

De OpzegApp is een handige app waarmee je op een eenvoudige manier een abonnement of lidmaatschap kunt opzeggen bij een bedrijf. De app doet nagenoeg alles voor je, waardoor het opzeggen een fluitje van een cent wordt. Zo makkelijk heb je nog nooit geld bespaard.

Gratis | iPhone

TomTom

TomTom is een van de meest uitgebreide navigatie-apps die beschikbaar is voor smartphones. Onder andere de mogelijkheid om uitgebreid routes te plannen, de duidelijke audiovisuele aanwijzingen en optionele file- en flits-informatie maken van deze app een goede keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn, zo snel mogelijk op de juiste bestemming aan te komen.

Vanaf € 49,99 | iPhone & iPad

Whale Trail

Whale Trail is een erg uitdagende game waarin je met een kleine walvis door de wolken vliegt. De game lijkt op het eerste gezicht misschien wat kinderlijk, maar schijn bedriegt. Whale Trail is erg verslavend en weet je elke keer weer opnieuw uit te dagen tot het verbeteren van highscores.

Gratis | iPhone & iPad

0 Reactie(s) op: Het beste van vijf jaar App Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.