Houten Smart Covers van Nederlands bedrijf (video)

Door: jalmar-westerhoff | 25 maart 2011 11:07

Video

De iPad 2 is vanaf vandaag ook in Nederland te koop. Naast het nieuwe apparaat zal vermoedelijk de Smart Cover ook erg in de smaak vallen. Apple introduceerde de Cover samen met de iPad 2 op 2 maart. De Smart Cover is een accessoire die je er los bij moet kopen. Miniot (een Nederlands bedrijf) maakt ze ook, alleen helemaal van hout.

Miniot maakt allerlei Apple-accessoires van hout. Hun collectie bestaat o.a. uit iPhone, iPod en iPad cases.

Het mooie aan deze houten Smart Cover is de functionaliteit. De Cover werkt echt! Miniot heeft haar Cover zo gemaakt dat je hem op kunt rollen en dus op dezelfde manier neer kan zetten als mogelijk is met de Cover van Apple. Miniot geeft je zelfs de mogelijkheid om iets in te laten graveren in je Cover. Het geheel ziet er strak uit.

Ook deze Cover zet je iPad 2 aan als je hem openklapt en in slaapstand zodra je hem dichtdoet. De Cover is qua functies identiek aan die van Apple. In de houten beschermlaag van Miniot zijn ook magneetjes aangebracht waardoor het geheel makkelijk los-en vast te koppelen is van de iPad.

Bekijk hieronder een filmpje waarin de houten Smart Cover wordt getoond.

[youtube]4SI6K-k_rBo[/youtube]

Mocht je er eentje willen? Vanaf vandaag kun je een bestelling plaatsen op de site van Miniot. Prijzen beginnen vanaf 50 euro.

Zo'n houten Smart Cover... Mooi of niet? Wat vind jij?

0 Reactie(s) op: Houten Smart Covers van Nederlands bedrijf (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.