iAm Store gaat verder onder de naam iCentre

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 november 2012 17:11

Apple

De winkels van iAm Store gaan verder onder de naam iCentre. De overname van Apple Premium Reseller (APR) iAm Store door het bedrijf is afgerond. Het totaal aantal Nederlandse vestigingen van iCentre komt door de overname op 33.

iCentre maakte in september bekend iAm Store over te willen nemen. iAm Store beschikt over vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Hilversum, Rotterdam, Utrecht en Veenendaal. De winkels van iAm Store gaan verder onder de naam van iCentre. iCentre neemt naast alle winkels ook de zakelijke activiteiten van het iAm Business Centre in Veenendaal over.

Geen veranderingen voor klanten

Voor klanten van iAm Store lijkt door de overname niet direct gevolgen te hebben. iCentre beloofde eerder de klanten van iAm Store met dezelfde klantgerichtheid te zullen blijven verdienen. Met de overname van iAm Store wil iCentre zijn positie op de Nederlandse markt verstevigen.

Begin dit jaar leek het er nog even op dat iCentre zelf overgenomen zou worden. De Nederlandse investeringsmaatschappij Brand FunDing kondigde aan de APR over te willen nemen. Brand FunDing maakte in mei echter bekend de overname niet te kunnen realiseren en de overeenkomst met iCentre te ontbinden.