Icebreaker: A Viking Voyage: Topper van de makers van Angry Birds

© PXimport

Icebreaker: A Viking Voyage: Topper van de makers van Angry Birds

Geplaatst: 22 juni 2013 - 12:18

Aangepast: 16 november 2022 - 10:03

Robin Smit

Na de release van Angry Birds Star Wars en Bad Piggies, waren we even bang dat de makers van Angry Birds voor de rest van hun leven zouden blijven teren op de ruzie tussen de varkens en vogels. Niks is minder waar gelukkig, want met Icebreaker: A Viking Voyage staat er nu een spannende nieuwe game op je te wachten.

Icebreaker: A Viking Voyage is een game die, net als Angry Birds, bestaat uit veel verschillende platform-levels. De invulling hiervan doet echter op geen enkele manier denken aan die succesgame, want je houdt je nu volledig bezig met het doorsnijden van objecten in de levels. Dit kunnen onder andere touwen, blokken ijs of plakkerig slijm zijn. Door deze objecten in de juiste volgorde en op de juist plek door te snijden is het de bedoeling om vikingen te bevrijden die vastzitten in de levels. Deze levels bieden voldoende uitdaging en zorgen er zo voor dat je niet te snel door Icebreaker: A Viking Voyage hen bent.

 

© PXimport

Wat verder direct opvalt aan de game is de leuke grafische stijl en de vrolijke muziek. Dit zorgt ervoor dat Icebreaker: A Viking Voyage een heerlijke sfeer heeft. Deze sfeer wordt nog eens aangesterkt door een luchtige verhaallijn die ervoor zorgt dat je iets meer diepgang mag verwachten dan bij Angry Birds.

Kortom

Icebreaker: A Viking Voyage is een leuke en vermakelijke game van de makers van Angry Birds. Je speelt in de game nog steeds in platform-levels, maar in plaats van het afschieten van vogels houd je je bezig met het doorsnijden van objecten. De leuke sfeer en uitdagende levels maken van Icebreaker: A Viking Voyage weer een absolute topper.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Icebreaker: A Viking Voyage in de AppStore

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten