IOS 5 runt ook op iPhone 3GS (video)

© PXimport

IOS 5 runt ook op iPhone 3GS (video)

Geplaatst: 8 juni 2011 - 08:47

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Apple zal IOS 5 ook beschikbaar maken voor de iPhone 3GS, dat werd onlangs bekendgemaakt op de WWDC. Eerdere geruchten deden vermoeden dat het nieuwe besturingssysteem alleen met de iPhone 4 (en latere generaties) compatibel zou zijn, dat blijkt dus niet te kloppen. Sterker nog, de betaversie van IOS 5 draait al op iemands 3GS!

Eldar Murtazin, de hoofdredacteur van Mobile-Review.com stuurde onlangs nog een Tweet waarin hij stelde dat de iPhone 3GS niet compatibel zou zijn met IOS 5, hij bleek er dus naast te zitten.

De video hieronder is gepost via 9to5Mac. Er zijn in de afgelopen twee dagen al veel filmpjes uitgelekt van ontwikkelaars die de betaversie van IOS 5 aan het testen zijn. In de onderstaande video is te zien hoe IOS 5 Beta 1 draait op de iPhone 3GS. Over het algemeen werkt alles natuurlijk hetzelfde als op de iPhone 4. Echter, er zijn een paar kleine dingetjes (bijvoorbeeld PictureEdit) die de 3GS gebruikers zullen moeten missen in het nieuwe besturingssysteem. IOS 5 zal deze herfst voor iedereen beschikbaar worden gesteld.

[youtube]LBQ1T8A2qQY[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten