iPad 2 in werking (video)

Door: jalmar-westerhoff | 03 maart 2011 15:32

Video

Na het evenement van gisteren werden een paar nieuwe iPads al tentoongesteld. Hoewel de iPad 2 nog niet te koop is, mochten geïnteresseerden al wel even spelen met het nieuwe apparaat. MacWorld.com (onze zustersite uit de US) was aanwezig op het evenement en liet deze kans niet schieten.

[youtube]5xct-fU00SA[/youtube]

Macworld.com

De opvolger van de iPad is niet revolutionair. Apple heeft de eerste generatie iPad als uitgangspunt genomen en een aantal punten verbeterd. Voor veel mensen zal de iPad 2 een hebbedingetje worden. Echt spectaculaire features zoals een 3D-scherm en/of LTE-ondersteuning missen bijvoorbeeld. Voor de gemiddelde gebruiker zal het apparaat geen 'must have zijn. De snelheid kan echter wel zorgen voor een extra stimulans het apparaat aan te schaffen. Echte Apple-fans zullen 11 maart natuurlijk meteen naar de winkel gaan voor hun exemplaar. (25 maart in Nederland).

Apple verwacht een soortgelijk effect als tijdens de upgrade van iPhone 3 naar iPhone 3GS. De telefoons verschillen niet van elkaar qua uiterlijk en op technologisch gebied is het ook niet echt heel anders. Echter, na de introductie van de 3GS werd de telefoon massaal aangeschaft. De iPad 2 ziet er net wat strakker uit en werkt weer net iets sneller als het vorige model. Waarschijnlijk revolutie genoeg om een enorme stormloop te kunnen verwachten.

0 Reactie(s) op: iPad 2 in werking (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.