iPad app: De vakantiefoto's van je vrienden als digitale reisgids

© PXimport

iPad app: De vakantiefoto's van je vrienden als digitale reisgids

Geplaatst: 22 augustus 2012 - 11:40

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

Misschien vraag je je wel eens af waar je naartoe moet gaan om die ene perfecte vakantie te hebben. Uiteraard kun je je oriënteren bij een reisbureau of op het internet, maar soms ligt de oplossing dichterbij dan je denkt. Met Jetpac heb je de vakantiefoto's van jouw vrienden in een prachtig overzicht waarmee de keuze misschien zelfs iets té groot wordt.

Jetpac maakt een koppeling met je Facebook en heeft hierdoor direct toegang tot al jouw vrienden en de vakantiefoto's die ze hebben geplaatst op Facebook. Deze foto's worden vervolgens op volgorde van locatie in Jetpac geïmporteerd. Om nu tot de perfecte vakantiebestemming te komen, heb je de mogelijkheid om door deze foto's heen te bladeren en deze eventueel als favoriet toe te voegen of te laten weten dat je een bepaalde bestemming ook hebt bezocht. Wanneer je een bestemming tegen komt die je erg aanspreekt, kan je de maker van de foto inschakelen als jouw persoonlijk reisgids.

Jetpac is erg mooi vormgegeven en weet je al snel klaar te maken voor de vakantie. Helaas hebben wij bij het testen problemen ondervonden met de app. Zo bleef deze bij een getest apparaat hangen op het laadscherm.

Kortom

Jetpac is een app die de vakantiefoto's van jouw Facebook vrienden verandert in een visuele reisgids. De app weet op slimme wijze foto's onder te verdelen op locatie en is een bijzonder goede inspiratie voor de vakantie. Helaas werkte de app niet op alle geteste apparaten.

Beoordeling: 7/10

Download Jetpac in de App Store

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten