iPad-app Skype 'te vroeg' verschenen - update

© CIDimport

iPad-app Skype 'te vroeg' verschenen - update

Geplaatst: 2 augustus 2011 - 05:20

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Jasper Bakker

Skype heeft zijn net uitgekomen iPad-app snel weer ingetrokken. Het was “te vroeg uitgekomen" in de iTunes App Store, verklaart de aanstaande Microsoft-dochter.

De nieuwe app voor VoIP- en videogesprekken is gisteren opgedoken in de app-winkel van Apple. Dat was echter van korte duur. Skype heeft de iPad-app snel weer offline gehaald. Het Luxemburgse bedrijf, dat wordt overgenomen door Microsoft, verklaart dat de verwijdering slechts tijdelijk is.

Video ook prematuur

Het legt in een tweet uit dat de app uit de iTunes App Store is gehaald om gebruikers “de best mogelijke Skype-ervaring" te bieden. Het is niet duidelijk of de VoIP-aanbieder daarmee bedoelt dat de software nog niet af was.

Een video van de iPad-app is in juni al getoond, meldt Webwerelds Amerikaanse zustersite NetworkWorld. Die video op Skype's officiële YouTube-kanaal is toen ook snel offline gehaald.

Update:

De iPad-app van Skype is dinsdagmiddag alsnog opgedoken in de iTunes App Store van Apple. Overigens doet het officiële Twitter-account van Skype hier nog geen melding van.

Een opname van Skype's voortijdig geposte video van zijn voortijdig geposte iPad-app:

[youtube]B5G_CkPfDOU[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten