iPad en iPhone app: Geen moment meer zonder jouw liefje

Door: Robin Smit | 01 maart 2013 14:14

Apple

Wanneer je een goede relatie wilt onderhouden met je partner, kan hier soms behoorlijk wat tijd in gaan zitten. Natuurlijk hartstikke leuk, maar soms is het gewoon echt niet mogelijk om bij jouw liefje te zijn. Met Couple moet dit nu een stuk eenvoudiger worden.

Couple is een app waarmee jij op een digitale manier jouw relatie wat kracht bij kan zetten. De app kan het beste worden gezien als een soort Whatsapp waarbij je slechts één contactpersoon kunt toevoegen. Wat Couple uniek maakt is dat je met de app verschillende leuke dingen naar elkaar kunt sturen. Zo zijn standaard functies als het delen van foto's, video's en locaties aanwezig, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om jouw partner te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Verder kun je met de app samen schetsen of elkaar een virtuele kus geven door tegelijkertijd het scherm aan te raken.

Of Couple met deze functionaliteit voldoende te bieden heeft om jouw relatie op afstand te onderhouden is maar de vraag. Toch weet de app het net even iets draaglijker te maken om elkaar even niet te zien.

Kortom

Couple is een app speciaal voor stelletjes waarin je met elkaar kan chatten en onder andere afbeeldingen, video's en locaties kunt delen. Verder is het mogelijk elkaar te laten weten dat je aan elkaar denkt of kun je elkaar een virtuele kus geven. Zo kan je het in het vervolg toch even net iets langer volhouden zonder elkaar in levende lijve te zien.

Beoordeling 7/10

Download Couple in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPad en iPhone app: Geen moment meer zonder jouw liefje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.