Ipad huren in Madrid

Door: jalmar-westerhoff | 05 april 2011 16:30

Nieuws

Verblijf je een paar dagen in Madrid, maar heb je toch het gemis van je IOS device of ben je je iPad simpelweg vergeten? Voortaan kun je voor 39euro per dag een iPad 3G lenen.

PadInTheCity biedt deze service aan, slim bedacht. Voor 39euro per dag kun je een iPad 3G, zonder datalimiet en met rond de 30 voorgeïnstalleerde apps huren. De apps die al op de iPad staan zijn voornamelijk handige toeristische en zakelijke apps. Stuk voor stuk makkelijk gedurende je verblijf in de stad.

Via de site van PadInTheCity kun je je eigen iPad reserveren. Nadat je je verblijfplaats hebt achtergelaten zorgt PadInThecity ervoor dat je iPad op de desbetreffende locatie bezorgt wordt. Zo ligt je ipad bijvoorbeeld al klaar in het hotel op het moment dat je arriveert. Ideaal! Echter, je moet PadInTheCity wel machtigen 500euro van je rekening af te mogen schrijven op het moment dat het apparaat niet wordt teruggegeven.

Voor 39 euro per dag krijg je een iPad, een hoes, oplader, en onbeperkte toegang tot 3G internet. Als je je bedenkt dat de kosten voor dataverkeer op je eigen IOS device behoorlijk kunnen oplopen zodra je in het buitenland bent, is PadInTheCity misschien nog niet eens zo'n gek idee. Wat vind jij?

Een dergelijke service is in Nederland overigens ook mogelijk. PadInTheCity biedt met het bezorgen van de iPad en handige voorgeïnstalleerde apps echter wel iets extra's.

Via CultofMac.

1 Reactie(s) op: Ipad huren in Madrid

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 7 juli 2017 16:01 itrs
    Als je wilt ipad huren : http://www.liverental.nl
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.