iPad: Maak je eigen bouwplaten

© PXimport

iPad: Maak je eigen bouwplaten

Geplaatst: 2 januari 2013 - 08:22

Aangepast: 16 november 2022 - 10:08

Robin Smit

Een iPad is natuurlijk een geweldig apparaat om content mee te consumeren, maar zou het ook niet eens leuk zijn om écht creatief aan de slag te gaan? Na het downloaden van Foldify is dat iets dat je zeker gaat lukken.

Foldify is een app waarmee je zelf bouwplaten kunt maken voor verschillende driedimensionale objecten van papier. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je deze objecten digitaal in elkaar gaat zetten, maar dat je echt ouderwets aan de slag gaat met een schaar.

In Foldify zijn standaard tien verschillende sjablonen aanwezig die je volledig naar jouw inzicht kan aanpassen. De sjablonen lopen uiteen van een eenvoudige kubus tot de vorm van een auto. Het aanpassen van deze sjablonen kun je doen door er op te tekenen of er afbeeldingen op te plaatsen. De aanpassingen plaats je op de bouwplaat, maar je ziet in een speciaal venster direct welke invloed jouw aanpassingen hebben op het uiteindelijke resultaat. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, kun je de bouwplaat uitprinten of versturen als PDF.

Kortom

Foldify is een leuke app waarmee je zelf bouwplaten kunt maken voor verschillende objecten. De app heeft tien verschillende sjablonen die je volledig naar jouw wensen kan aanpassen. Een absolute aanrader voor kinderen en creatievelingen.

Beoordeling: 9/10

Download Foldify in de App Store

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten