'Zo groot is de iPad Pro'

Door: Jeroen Kuiper | 20 april 2015 19:29

Nieuws

Er zijn foto's uitgelekt waarop hoezen van de iPad Pro te zien zouden zijn. Op de foto's ligt een iPad Air 2 in de hoezen zodat te zien is hoe groot de Apple iPad Pro gaat worden.

Op de site van het Franse NoWhereElse zijn foto's verschenen waarop hoezen van de iPad Pro te zien zouden zijn. In de hoezen ligt een iPad Air 2 zodat we een indicatie krijgen van hoe groot de nieuwe tablet gaat worden. Volgens eerdere geruchten zal de iPad Pro aantrekkelijk worden voor zakenmensen en krijgt de tablet een pennetje waarmee tekeningen en schetsen kunnen worden gemaakt. Lees ook: iPad Air 2 - De iPad verder verfijnd.

iPad Pro

De iPad Pro wordt waarschijnlijk 30,7 centimeter hoog en 22,2 centimeter breed en krijgt een 12,2-inch beeldscherm. Kijkend naar de hoezen lijkt de iPad Pro op de iPad Air 2, maar zijn er zowel aan de boven- als aan de onderkant gaten voor speakers. Aan de linkerkant is er daarnaast ruimte voor een usb-c of een Lightning-aansluiting.

Wanneer de iPad Pro aangekondigd wordt is op dit moment nog niet bekend. Volgens geruchten zal dit later dit jaar gebeuren, maar dat kan ook nog later worden.

0 Reactie(s) op: 'Zo groot is de iPad Pro'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.