iPhone 4 morgen zonder simlock te verkrijgen in Amerikaanse Apple Store?

Door: jalmar-westerhoff | 14 juni 2011 10:46

Nieuws

Volgens Will Strafach, van Chronic Wire, is de iPhone 4 vanaf morgen zonder simlock te koop in de Amerikaanse Apple Stores. Strafach is de laatste tijd veel in het nieuws, hij kondigde onlangs ook al een update voor de Macbook Air aan. We zijn benieuwd of hij gelijk heeft.

UPDATE: Zojuist heeft de online Apple Store U.S. een update gekregen: de iPhone 4 (wit/zwart, 16/32GB) is nu als los toestel te verkrijgen in Amerika. Prijs begint vanaf 649 dollar. Bekijk de online Apple Store hier.

Originele bericht:

De iPhone 4 kon je in Amerika al kopen als los toestel, maar er zat altijd een simlock op. Daardoor zat je meestal toch aan een abonnement vast, of had je een manier nodig om te unlocken. Vanaf morgen zou daar dus wel eens verandering in kunnen komen. Een losse iPhone 4 gaat rond de 600/700 dollar kosten.

@chronic:

Met de huidige dollarkoers kan een tripje naar de VS. ineens erg interessant worden. Dankzij de koers zou je (als dit gerucht waar is) binnenkort een losse iPhone 4 tegen een wel erg voordelige prijs kunnen aanschaffen. Een iPhone van 650 dollar kost omgerekend ongeveer 450 euro, dat scheelt dus zo'n 200 euro! Mocht je geïnteresseerd zijn en een losse iPhone in Amerika willen kopen, let er dan wel op dat je er een van AT&T aanschaft. iPhones van het Verizon netwerk werken niet in Nederland.

9to5Mac.

0 Reactie(s) op: iPhone 4 morgen zonder simlock te verkrijgen in Amerikaanse Apple Store?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.