iPhone 4S eind juli, iPhone 5 voorjaar 2012?

© PXimport

iPhone 4S eind juli, iPhone 5 voorjaar 2012?

Geplaatst: 31 mei 2011 - 07:16

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Volgende week vindt de jaarlijkse WWDC (de World Wide Developers Conference) van Apple plaats. Veel sites gaan er vanuit dat er dit jaar geen nieuwe iPhone zal worden geïntroduceerd. Echter, de Japanse site Macotakara meldt, op basis van een anonieme bron, dat de iPhone 4S eind juli zal verschijnen en de iPhone 5 in het voorjaar van 2012.

Volgens Macotakara zal het uiterlijk van de iPhone 4S niet of nauwelijks afwijken van die van het huidige iPhone 4 model. We schreven onlangs ook al een artikel waarin dit beweerd werd. Macotakara meldt dat de iPhone 4S een A5-cpu, een 8 megapixel camera en een geïntegreerde simkaart zal krijgen. Als gebruiker zou je je SIM dus niet meer kunnen verwisselen. Er gingen al eerder geruchten rond dat Apple aan een dergelijke simkaart zou werken, er is echter nog niet veel over bekend.

De Japanse site weet verder te melden dat de iPhone 4S waarschijnlijk eind juli verkrijgbaar zal zijn en een geheel nieuwe iPhone (de iPhone 5) er pas in het voorjaar van 2012 zal komen. Voorlopig is de waarde van het nieuws moeilijk in te schatten. Over de anonieme bron van Macotakara is (logisch) niets bekend. Hopelijk onthult Apple volgende week tijdens de WWDC iets over de toekomstige iPhone-plannen.

Het laatste iPhone 5 nieuws? Klik hier.

 

© PXimport

Bron: 9to5Mac.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten