iPhone 4S in september?

Door: jalmar-westerhoff | 17 mei 2011 10:09

Nieuws

Traditiegetrouw introduceert Apple elk jaar in juni of juli een nieuwe iPhone. Waarschijnlijk zal dat dit jaar niet het geval zal zijn. Volgens analist Peter Misek (van Jeffries & Co) gaat Apple in september de iPhone 4S lanceren.

Enkele weken geleden doken voor het eerst beelden op van deze zogeheten iPhone 4S, het artikel van MacWorld vind je hier.

Over de iPhone 4S is nog maar weinig bekend. Veel bronnen claimen dat de 4S in feite de iPhone 5 is, analist Misek denkt echter van niet. Volgens Peter Misek gaat Apple dit "tussen-model" in september introduceren. De iPhone 4S zal volgens hem geen enorme revolutie zijn, maar alleen een betere camera krijgen, HSPA+ ondersteunen en mogelijk een A5 dual-core processor krijgen. Volgens Misek is de 4S vooral een strategische zet van Apple. Veel abonnementen lopen af rond het eind van de zomer, zo kan een nieuwe iPhone voor veel mensen een uitkomst bieden.

Volgens de geruchten zal de iPhone 4S niet geschikt zijn voor het 4-G netwerk, dat wordt pas door de iPhone 5 ondersteunt. Logische stap van Apple? Wat denk jij?

Via TUAW.

0 Reactie(s) op: iPhone 4S in september?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.